Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: ITI: Učební texty ke zkouškám RT (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 29.03.2008
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

ITI: Učební texty ke zkouškám RT


ITI: Učební texty ke zkouškám RT
ITI Praha vydává učební texty, které vás připraví ke zkouškám revizních techniků všech kategorií. Zmiňovaná publikace se objeví v prodeji v nejbližších dnech. Pokud vás zajímají další podrobnosti, čtěte dále ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 29.03.2008

Tolik diskutovaná přezkoušení a v neposlední řadě testy revizních techniků se dočkala oficiální učebnice přímo od přezkušujícího institutu. ITI vydává zkrácené učební texty z kterých vám budou jasné některé odpovědi, které vám mohly být skryty ve spleti informací ČSN. Zmiňovaný materiál vypracovali v čele se známým Josefem Vozobule, odborným garantem elektro ITI také Jiří Richter, Jiří Lukš, Miloslav Valena, František Kosmák a Jiří Kutáč. ITI dodává, že v příštím roce 2009 vzhledem neustálým změnám norem budou učební texty měnit tvář také. O změnách se současně dozvíte ze stránek Technického Institutu.

Kolik kniha bude stát?
Cena publikace je stanovena na 950,-Kč.

Kde ji pořídíte nejdříve?
Kniha bude mít prodejní premiéru na našem stánku (hala 2 stánek A4) na AMPERu 2008, kde si ji budete moci nejen prohlédnout ale také o ní pohovořit s jejími autory z ITI Praha. Ti přislíbili svou účast.

Jaká bude akční cena?
Pro první zájemce na letošním veletrhu AMPER obdržíte tuto knihu za zvýhodněných 850,-Kč.

Bližší detaily a objednávku hledejte zde!

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.