Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: ISMET: Nově v sortimentu vysokonapěťové transformátory (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 18.06.2010
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

ISMET: Nově v sortimentu vysokonapěťové transformátory


ISMET: Nově v sortimentu vysokonapěťové transformátory
ISMET je vlastně bývalá společnost ELTEK specializující se na transformátorový sortiment širokého výkonového spektra, včetně dalších souvisejících produktů a komponent. Využili jsme letošního veletrhu Amper k návštěvě prezentace Ismetu, abychom získali informace o změnách ve společnosti i nových produktech ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 18.06.2010

ISMET transformátory s.r.o. společnost sídlící nedaleko Znojma je vlastně bývalá společnost ELTEK specializující se na transformátorový sortiment širokého výkonového spektra, včetně dalších souvisejících produktů a komponent.
Nedávno došlo ke změně názvu a dalším změnám uvitř této společnosti, takže jsme využili letošního veletrhu Amper k návštěvě prezentace Ismetu. O proběhlých změnách, jejich vlivu na sortiment a o novinkách v produktech nás informoval Michal Saleta ...


Stručný výčet z kategorií sortimentu:



klikněte pro větší náhled

Jak vidno, produktové portfolio je celkem rozsáhlé. Již nyní jej tvoří několik stovek druhů a typů, nepočítaje individuální specifická řešení, která tvoří nemalou část. Nicméně nezáleží ani tak na množství nebo flexibilitě při specifických řešení. Důležitá je kvalita, zda výsledek odpovídá normám a hlavně zadaným požadavkům zákazníka.

Nicméně současná společnost ISMET dodávala na trh pod názvem ELTEK přes 13 let osvědčené produkty procházející kompletním řetězcem od vývoje, přes výrobu z vlastních komponent až po realizaci u zákazníka. Nyní tedy může těžit jak z vlastních zkušeností, tak z know-how a produktové základny mateřské německé společnosti ISMET AG, takže nechme se překvapit, jak se bude českému Ismetu na našem trhu dařit.


klikněte pro větší náhled


TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.