Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: IRIS: Rizika nebezpečí výbuchu požáru a prevence (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 14.04.2011
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

IRIS: Rizika nebezpečí výbuchu požáru a prevence


IRIS: Rizika nebezpečí výbuchu požáru a prevence
Portál Elektrika.cz mi dává skvělou možnost cestovat a objevovat. Objevovat šikovné a pracovité lidi. A právě o těchto skupinách je podle mého názoru morální povinností informovat ostatní. Co bylo praktickou perličkou tohoto semináře? Ukázka exploze pilin, mouky, uhelného a nakonec hliníkového prachu. Jak to vypadalo v praxi za hotelem, se podívejte v tomto videoklipu.
Miroslav Minařík, ze dne: 14.04.2011


Sborník přednášek jubilejní desáté konference je opět výživný. Tentokrát zaměřený na výbuchy a požáry. I přesto, že si můžeme namlouvat, že jde o příliš specializovanou oblast, je fakt ohrožení neodiskutovatelný. Být odborníkem znamená svůj obor vnímat v širších souvislostech, než se pouze zaměřovat na svou každodenní rutinu.

Portál Elektrika.cz mi dává skvělou možnost cestovat a objevovat. Objevovat šikovné a pracovité lidi. A právě o těchto skupinách je podle mého názoru morální povinností informovat ostatní.
Podobně jako v Olomouci Jiří Hemerka s Petrem Létalem perfektně připravují konference a další vzdělávání, tak na Ostravsku agentura IRIS realizuje specializované semináře.

V Malenovicích jsem se účastnil předchozího setkání zaměřené na oblast vysokého napětí. Minulý týden (mezi AMPERem a ELECTRONem) jsem si odskočil do Beskyd zaznamenat alespoň první den zaměřený na výbuchy a požáry.

Co jsem stačil zaznamenat kamerou?

Kdysi jsem řekl, že mne mrzí, že já sám již nejsem činný v oboru přímo. Vzhledem k informacím, které vstřebávám pro další zpracování a publikování se stále považuji za pracovníka znalého s vyšší kvalifikací i přesto, že můj §8 vyhl. 50/Sb. je formálně neplatný již více než patnáct roků.


Pro větší náhled kliknout!

Co naleznete v tomto sborníku?


Pro větší náhled kliknout!

Co bylo praktickou perličkou tohoto semináře?
Ukázka exploze pilin, mouky, uhelného a nakonec hliníkového prachu. Jak to vypadalo v praxi za hotelem, se podívejte v tomto videoklipu.

Cena ...
... samostatného sborníku není známá.

Sborník vyprodán!

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.