Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: IP007# Sociální sítě, zaručené DDT naší pozornosti! (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 2.01.2019
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

IP007# Sociální sítě, zaručené DDT naší pozornosti!


IP007# Sociální sítě, zaručené DDT naší pozornosti!
Novoroční přání trochu později než chvíli po půlnoci. Ovšem tentokrát zcela jinak! Česká ekonomika roste, nezaměstnaných ubývá stejně rychle jako dostupných řemeslných profesí. Za to reklamních sdělení je stále více. Možná ani to již nestačí, proto české Black Friday obarvilo na černo zbývající dny v týdnu a kreativní markeťáci nás zkouší z matematiky. Nová doba nás zasypává vším, co potřebujeme ke šťastnému životu průměrného spotřebitele. Ale je otázkou, zda to hraje ve prospěch i těm, kteří chtějí využívat své šedé mozkové hmoty ... tak co si popřát do nového roku?
Miroslav Minařík, ze dne: 2.01.2019



Všem uživatelům a přátelům portálu Elektrika přejeme do nového období hodně pracovních úspěchů a také nových poznatků z tohoto oboru. V dnešní překotné době se mění nové technologie jako čísla v osudí loterie a spolu s tím se upravují i národní elektrotechnické normy. Přístup k informacím je v poměru s dávnými časy nepopsatelně snazší, přes to se však stále setkáváme s mnohými dotazy směřující k novým změnám.

Čím to je?
Nemají snad všichni přístup k normám? Ne, to není ten důvod. Na vině je množství informací a čas, který má běžný elektrikář k dispozici. A lepší to nebude. Pryč je tedy doma „universálních elektrikářů“ a nastupuje doba specialistů. Ač se nám to líbí nebo ne, nebudeme rozumět všemu.

Chtěl jsem pokračovat v tradičně nezvyklém novoročním oznámení. V tom mi volá kamarádka z jednoho celostátního deníku. Tak jak se máš? Co Elektrika? Nechcete už konečně psát o něčem, čemu lidi rozumí? Zkoušela novoroční humor. Probrali jsme spolu vše, co máme a nemáme společné a shodli jsme se v jednom. Na seriózní analýzu všech dat, co sesbíráme, není jednoduše tolik času. Jediné, co lze udělat, je snížit svou pátrací iniciativu.

Nakonec z toho rozhovoru vznikl tento malý novoroční podcast!



KRÁSNÝ NOVÝ ROK 2019!



IP007#190101
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.