Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: INGE: Designová svítidla nejen pro běžné použití (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 22.02.2010
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

INGE: Designová svítidla nejen pro běžné použití


INGE: Designová svítidla nejen pro běžné použití
Společnost INGE Opava je jedním z významných českých výrobců svítidel. Specializují se na výrobu zářivkových osvětlovacích systémů zajímavého designu ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 22.02.2010

Stánek společnosti INGE Opava vyniká na každém veletrhu či výstavě svým zářivým stropem. Ten je totiž tvořen spojením několika typů zajímavých zářivkových svítidel, a pod touto klenbou je toho zajímavého k vidění ještě více...

Jak již bylo zmíněno, společnost INGE Opava, se specializuje na speciální interiérová a technická svítidla, jako jsou:


U INGE se zákazníkům dostane také odborného poradenství při zpracování světelně-technického projektu, včetně provedení výpočtu osvětlení s pomocí software WILS 6.3, což je program pro výpočty umělého osvětlení dle ČSN EN 12464-1 a ČSN 36 0400.
Tento software umí komunikovat s programy AutoCAD a IntelliCAD. Díky tomu je možné importovat nebo exportovat data přímo do projektů otevřených v těchto programech, což ocení zejména projektant a architekti.

Protože společnost INGE vlastní světelnou laboratoř, ve které provádí světelně-technická měření u všech svých nových svítidel, je k dispozici kompletní databáze parametrů jejich produktů, jako součást softwaru Wils. Oboje je ke stažení na stránkách této společnosti.


Více informací si můžete pohodlně objednat níže přiloženým formulářem!

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.