Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Informace o přípravách MSV v Brně (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 23.05.2020
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Informace o přípravách MSV v Brně


Informace o přípravách MSV v Brně
Situace s Covid-19 se sice uvolňuje, ovšem zda budou na podzim pořádány veletržní akce zcela jasné není. Součástí ekonomického jádra společnosti jsou i veletrhy. Zejména v Brně. Vystavovatelé se musí k účasti rozhodovat často více jak půl roku před konáním. Proto dnes mnozí netrpělivě očekávají informace od samotných pořadatelů. Víme, že se již několik týdnů tvoří odpovídající strategie hygienických opatření, ovšem více k dané problematice říká ředitel MSV Brno ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 23.05.2020



Vedení společnosti Veletrhy Brno požádalo vládu o vyjmutí veletrhů ze zákazu hromadných akcí a restart veletrhů od konce srpna. Toto stanovisko podporuje Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR, Svaz průmyslu a dopravy ČR i Hospodářská komora ČR.
 


Vyjmutí z kategorie hromadných akcí a stanovení podmínek pro konání Mezinárodního strojírenského veletrhu a dalších plánovaných veletrhů, které BVV navrhlo, studuje odborná skupina Ministerstva zdravotnictví pro uvolňování opatření a zákazů v kontextu posledních uvolňovacích opatření. Stanovisko Ministerstva zdravotnictví bude známo nejpozději do konce května.
 
Věříme, že vyjmutí z hromadných akcí a stanovení proveditelných opatření pro veletrhy odstraní nejistotu vystavovatelů a Veletrhů Brno v přípravě MSV a dalších akcí ve 2. pololetí letošního roku.


 
Z výše uvedeného důvodu byl termín pro podání přihlášek pro vystavovatele MSV nově stanoven na 15. června 2020.
 
Ministerstvo průmyslu a obchodu počítá se standardní účastí a považuje MSV za nedílnou součást podpory narušené ekonomiky.
 
Michalis Busios
ředitel Mezinárodního strojírenského veletrhu

Více rozhovorů Veletrhů Brno a.s. naleznete zde!
Archív Digitální továrny 2019 naleznete zde!
Archív Microsoft DAY 2019 naleznete zde!





VÝVOJ DIGITÁLNÍ TOVÁRNY 2020
sledujte zde!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Veletrhy Brno, a. s. - Výstaviště 405/1, Brno - 541 151 111 - info@bvv.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.