Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: IN-EL: Zkoušky budou moci vykonávat pouze akreditované subjekty (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 22.11.2006
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

IN-EL: Zkoušky budou moci vykonávat pouze akreditované subjekty


IN-EL: Zkoušky budou moci vykonávat pouze akreditované subjekty
Provádět zkoušky z odborné způsobilosti nebo zvláštní odborné způsobilosti budou moci ve smyslu § 20 zákona o bezpečnosti práce pouze fyzické nebo právnické osoby, které budou mít udělenou pro tuto činnost akreditaci ...
Jan Lojkásek, ze dne: 22.11.2006

3. Zkoušky budou moci provádět pouze akreditované subjekty
Provádět zkoušky z odborné způsobilosti nebo zvláštní odborné způsobilosti budou moci ve smyslu § 20 zákona o bezpečnosti práce pouze fyzické nebo právnické osoby, které budou mít udělenou pro tuto činnost akreditaci. O udělení, pozastavení, změně nebo odnětí akreditace bude rozhodovat Ministerstvo práce a sociálních věcí ve správním řízení. Součástí návrhu na udělení nebo změnu akreditace bude muset být písemná dokumentace o způsobu a provádění zkoušek z odborné způsobilosti nebo zvláštní odborné způsobilosti. Splní-li žadatel o akreditaci podmínky pro její udělení, bude mít na její udělení právo. Na druhé straně bude Ministerstvo práce a sociálních věcí oprávněno kontrolovat dodržování podmínek, na základě kterých byla akreditace udělena. Akreditace se bude udělovat na dobu 3 let.

<<--Předchozí článek ...pokračování... následující článek-->>

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
IN-EL, spol. s r. o. - Gorkého 2573, Pardubice - 724 085 644 - info@in-el.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.