Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: IN-EL: Příručka pro zkoušky elektrotechniků (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 16.04.2009
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

IN-EL: Příručka pro zkoušky elektrotechniků


IN-EL: Příručka pro zkoušky elektrotechniků
Pokud hledáte literaturu, která vám pomůže proniknout do jádra elektrikářovy duše, pak zbystřete své smysly na již sedmé vydání publikace autora Michala Kříže. Pokud by tuto knihu znali všichni spotřebitelé, svět by nepotřeboval již odborníků ...
Jaroslav Borovec, ze dne: 16.04.2009

Myslím, že právě v případě elektrotechnického oboru platí ono staré heslo "učit se, učit se, učit se ...". Často se setkávám s velmi pošetilými krajními názory "všechno již umím" nebo "na tom nic není". Je snadné neumět nic a je nemožné znát všechno. V našem oboru se lze dobře připravit k výkonu svého povolání neustálým studiem nekonečných změn v technologiích a následně předpisech a normách.

Odborník se od laika liší ve schopnosti předvídat mnohá nebezpečí, která se v praxi objevují v mnoha neočekávaných podobenstvích. Mezitím co koncový spotřebitel zkoumá především, "jak to připojit", odborník musí stejnou problematiku vidět v podstatně širších technických a bezpečnostních souvislostech.

Dobrý elektrikář ví, že informace této knihy se kdysi učil ve škole a stejně je dodnes všechny zpaměti nezná. A tak pouze neustálým opakováním a praxí se stáváme tím, kdo získá odborné návyky.
Ale nakonec stejně musíme dávat pozor, aby se časovým vývojem nezměnila pravidla!


Kniha je již vyprodána!

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
IN-EL, spol. s r. o. - Gorkého 2573, Pardubice - 724 085 644 - info@in-el.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.