Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: IN-EL: Praktické pomůcky a tabulky pro elektrotechniky (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 10.01.2011
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

IN-EL: Praktické pomůcky a tabulky pro elektrotechniky


IN-EL: Praktické pomůcky a tabulky pro elektrotechniky
Kniha, která kumuluje mnoho praktických tabulek. Ty by každý elektrotechnik měl více či méně znát. O tom, že nikdo neví vždy a vše, nikdo nepochybuje. Proto vychází malá, útlá, ale informacemi nadupaná publikace. Co v knize nalezneme? Ten, kdo v minulosti sbíral pomůcky v laminu, může očekávat to stejné seřazené a sešité. Nikoliv. Publikace začíná pomůckou číslo ...
Jiří Macháček, ze dne: 10.01.2011


Je to již několik roků, co vydavatelství IN-EL začalo vydávat praktické tabulky ve formátu A5, které jste mohli perforovat a vložit mezi jiné dokumenty.

Nyní vychází útlá publikace, která zmiňované tabulky shrnuje do jediného sešitu. Aktualizované tabulky se hodí každému, kdo zrovna nenosí computer se znalostmi v hlavě. Tedy velké většině populace. 

Co v knize nalezneme?
Ten, kdo v minulosti sbíral pomůcky v laminu, může očekávat to stejné seřazené a sešité. Nikoliv. Publikace začíná pomůckou číslo osm. Jak jsem již uvedl, všechna data byla aktualizována a logicky seřazena do jiného pořadí, tak tabulku č.1 naleznete o několik kapitol dál.


Pro větší náhled kliknout!

Obsah rychle letem světem


Pro větší náhled kliknout!

Můj závěr
Již pouhým pohledem musím konstatovat, že něco z toho opravdu v hlavě nosím. Ale to asi každý z nás. Vlivem fázového posunu odbornosti si každý pamatuje něco jiného a tak potřebuje tu a tam nahlédnout do "svého stínu" vědomostí. Proto je ta knížka super pane Lojkásku a Kříži!

Cena knihy: 121 Kč (případně plus dobírka)

KNIHA JE JIŽ DOPRODÁNA!

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
IN-EL, spol. s r. o. - Gorkého 2573, Pardubice - 724 085 644 - info@in-el.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.