Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...
  • Pokud chceme studovat různé aspekty elektrických jevů, včetně teploty výbojů blesku, vlivu ionizace vzduchu a negativních účinků elektrického oblouku, pak se nabízí studium na VUT, ČVUT ... mnoho příležitostí k experimentům s různými kombinacemi ...

ILH: Popisovač bužírek S700E


Document Actions
ILH: Popisovač bužírek S700E
Potřebujete značit vodiče a kabely? Je pro Vás důležité, aby bylo takové značení rychlé, jednoduché a kvalitní? Chcete profesionální zařízení, které však není zbytečně předražené? V tom případě je popisovač bužírek S700E přesně tím, co hledáte ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 15.12.2011

 

Potřebujete značit vodiče a kabely? Je pro Vás důležité, aby bylo takové značení rychlé, jednoduché a kvalitní? Chcete profesionální zařízení, které však není zbytečně předražené? V tom případě je popisovač bužírek S700E přesně tím, co hledáte.

Kvalitní a profesionálně vypadající značení vodičů je v dnešní době nutností. Nejsou-li dráty a kabely v elektrických zařízeních kvalitně označeny, nejenom že je jejich instalace a údržba velice problematická, ale snižuje to také celkový dojem z odvedené práce. Dobrou zprávou je, že díky dynamickému rozvoji v této oblasti jsou již dávno pryč časy, kdy pořízení kvalitního popisovacího zařízení představovalo velkou investici.

Naprostou novinkou na trhu popisovacích zařízení je popisovač bužírek S700E, který byl navržen na základě požadavků a zkušeností odborníků z praxe. Díky tomu je vybaven pokročilými funkcemi, které zvyšují produktivitu práce a šetří Váš čas i peníze.

Popisovač dokáže tisknout libovolný text na bužírku o průměru 2 až 6mm, ale také na samolepící štítky šířek 6, 9 a 12mm. Pro větší pohodlnost práce je navíc bužírka či páska při tisku automaticky nařezána, aby bylo možné jednotlivé popisky jednoduše oddělit.

Kromě jiných pokročilých funkcí nabízí popisovač S700E připojení k počítači pomocí USB portu. Díky originálnímu softwaru, který je s popisovačem dodáván, můžete pohodlně zpracovávat a tisknout textové soubory přímo z Vašeho počítače. Obsah připravený na počítači lze také uložit do paměti popisovače a vytisknout přímo na pracovišti.

Kvalitní a trvalé označení s popisovačem S700E není nijak nákladnou záležitostí. Vedle příznivé pořizovací ceny se může tento popisovač pochlubit velmi nízkými provozními náklady. S originálním spotřebním materiálem můžete popisovat vodiče již od 0,27Kč za jeden popisek. Svým projektům tak dodáte profesionální vzhled bez zásadního navýšení rozpočtu. Popisovač bužírek S700E je ideální volbou pro všechny, kdo hledají dostupné a kvalitní zařízení pro značení elektrických rozvodů.

O popisovači S700E na MSV 2011 ...


 

O více informací o popisovačích bužírek

si můžete zažádat níže uvedeným formulářem.

 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 8)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
ILH s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Přes to, že popisovače bužírek nejsou velkou neznámou, pro firmu ILH jde o zboží, které dodávají a servisují již dlouhou dobu. Pokud někomu připadá sortiment úzký, pak vězte, že pokud máte dělat technickou podporu a služby kvalitně, neočekávejte obsáhlou nabídku supermarketu.
Společnost iLH manželů Hanákových představovala popisovače, tiskárny, laminátory a další pomůcky....
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933