Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

Témata pokrývající všechny uvedené oblastí

Tiskové zprávy

Dvacátá jubilejní ELEKTRA OLOMOUC

  • 4.02.2003
Dvacátá jubilejní ELEKTRA OLOMOUC
Ve dnech 11.-13. února 2003 se uskuteční na olomouckém Výstavišti Flora první díl série letošních veletrhů elektrotechniky, elektroniky a energetiky pod značkou Omnis – ELEKTRA OLOMOUC.

SCHRACK: Oznámení

  • 1.02.2003
SCHRACK: Oznámení
Rádi bychom Vás informovali o změně, ke které dochází v segmentu trhu s elektrotechnickými komponenty a IT. Týmy firem Schrack Energietechnik, spol. s r.o a....

KOPOS bilancuje rok 2002.

  • 13.12.2002
KOPOS bilancuje rok 2002.
Víte jaká je situace po letošních katastrofách v Koposu Kolín? Jakých hospodářských výsledků dosáhl český výrobce elektroinstalačních materiálů. Na závěrečném plese oslovil všechny zúčastněné  předseda představenstva a.s. Ing.Josef Vavrouch. Pokud chcete vědět něco málo o tom, co se chystá na příští rok, tak pozorně čtěte!

Paříž pomůže France Télécom injekcí devíti miliard eur

  • 5.12.2002
Paříž pomůže France Télécom injekcí devíti miliard eur
Francouzská vláda přispěje k záchraně dominantního telefonního operátora France Télécom okamžitou kapitálovou injekcí devíti miliard eur. Paříž je navíc k nelibosti...

Založena asociace ČAOE

  • 17.10.2002
Založena asociace ČAOE
Co je to ČAOE? Sdružení obchodníků? K čemu? Proč? Bude tato ČAOE prospěšná? Kdo může být členem této asociace? Dnem 1.1.2002 došlo k praktické realizaci otevírání trhu s energiemi (na základě zákona č.458/2000Sb.) a v tomto roce konkrétně pro trh s elektřinou. Od roku 2005 se tento trh rozšíří také o obchod s plynem. V České republice již tímto procesem začala ...

TY-NET: Pomoc při povodních ...

  • 15.09.2002
TY-NET: Pomoc při povodních ...
Jak pomáhalo české zastoupení Ackermann v České republice? Prakticky! Tedy bez okolků šlo k věci.

ELROZ a.s. Plesná nabízí dočasné snížení cen .

  • 11.09.2002
ELROZ a.s. Plesná nabízí dočasné snížení cen .
Firma ELROZ a.s. Plesná, nabízí firmám a velkoobchodům v postižených oblastech záplavami dočasné snížení cen elektrorozvaděčů.

Vyhrocená situace sjednocování cechů ČR

  • 27.08.2002
Vyhrocená situace sjednocování cechů ČR
Situace ve sjednocování našich celků se po materiálech, které jste společně s pozvánkou na 21. 8. dostali značně vyhrotila. Jednání 21. 8. se bohužel, z důvodů povodní nekonalo.

Kablovka dala 200.000 na vysoušeče.

  • 21.08.2002
Kablovka dala 200.000 na vysoušeče.
Vedení společnosti KABLO Kladno, a.s., na svém pondělním zasedání (19. 8.) rozhodlo....

ČES vyzýval k referendu! (2.)

  • 2.08.2002
ČES vyzýval k referendu! (2.)
Výsledky referenda ČES Praha - kdo nás bude zastupovat - budeme jen národní frontou?

ČES vyzývá k referendu! (1.)

  • 1.07.2002
ČES vyzývá k referendu! (1.)
Budeme "národní frontou" pod všemocnou vládou ESČ? Kdo bude mluvit a prosazovat oprávněné zájmy českých "elektrikářů"? Nevyřešených a velmi důležitých otázek je však mnohem více.

BVV: JME na MSV chodíme obchodovat

  • 26.06.2002
BVV: JME na MSV chodíme obchodovat
Jednou z nejvýznamnějších součástí letošního 44. mezinárodního strojírenského veletrhu opět bude oborový celek Energetika a silnoproudá elektrotechnika. Na téma veletržní prezentace hovoříme s Ing. Zdeňkem Bauerem, členem představenstva a ředitelem divize Prodej a marketing Jihomoravské energetiky, a. s.

25 let klecové pružiny.

  • 10.06.2002
25 let klecové pružiny.
Pravděpodobně nám v paměti vyvstane dřív než klecová pružina termín "Wagosvorka". Tento patent byl vyvíjen před 25 léty. Krátce se podívejme na tyto pružinky.

Znáte naše elektrárny?

  • 5.06.2002
Znáte naše elektrárny?
Málokdo má dobrý přehled o našich elektrárnách, přičemž stačí málo..... pouze mrknout na oficiální zprávy naší energetické společnosti!

Kabinet prodal ČEZu osm distribučních firem

  • 6.05.2002
Kabinet prodal ČEZu osm distribučních firem
Elektrárenská společnost zaplatí přenosovou soupravou
FIREMNÍ TIPY
Ve světě elektrotechniky, kde aktualizace informací a praktických znalostí jsou klíčové pro bezpečnost a efektivitu práce, přichází kniha "Praktické pomůcky a tabulky pro elektrotechniky" jako praktický a důležitý zdroj pro profesionály i studenty. Tato příručka, uznávaná zkušenými elektrikáři pro svou ucelenost, aktualizaci a přístupnost, nabízí více než 20 pomůcek a je pravidelně aktualizována v souladu s nejnovějšími normami. S přidáním nových pomůcek a aktualizovaných informací, se kniha stává ještě cennějším průvodcem v praktickém světě elektrotechniky. Krátké pozastavení nad touto publikací naleznete zde!
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933