Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: ICOTEC: Katalog průchodkových systémů (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 28.11.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

ICOTEC: Katalog průchodkových systémů


ICOTEC: Katalog průchodkových systémů
Jak se dostat kabelem bezpečně přes stěny rozvaděče, krabic nebo různých přístrojů? V mnohých případech musíme zajistit stupeň krytí IP a zabezpečit vedení proti vytržení. Podívejme se na katalog v českém jazyce, jehož provedení je typicky německé, precizní. Na 170 stranách kvalitního křídového barevného papíru jsou opravdu detailně a přehledně popsány různé systémy.
Vilém Gracias, ze dne: 28.11.2014



Rozvodné skříně a úložné systémy musí nutně doplňovat průchodkové systémy. Spínání a jištění jsou jedno prostředí a vedení jsou uložena v jiném. Obě prostředí bývají často oddělena tak, aby nedocházelo k vzájemnému ovlivňování. Proto nás zajímají průchodkové systémy. Nyní mám před sebou katalog renomovaného výrobce ICOTEK.


Provedení katalogu
Byť je katalog v českém jazyce, provedení je typicky německé, precizní. Na 170 stranách kvalitního, křídového a barevného papíru jsou opravdu detailně a přehledně popsány různé systémy. K dispozici jsou fotografie z různých úhlů, popis funkce, výhody, technická specifikace, příslušenství a tabulka parametrů. Samozřejmostí jsou kótované perokresby. Hřbet je lepený, pevný. I přes naše nešetrné zacházení zůstala vazba stále původní.

Pro větší náhled kliknout!

Proč řešit průchodky

Možná to uživatele zprvu nenapadne, ale dnešní přemíra technologií generuje i příslušný počet různého vedení. To se pak dle potřeby či chuti různě ukládá. Podobně je to i v případě různých průchodů ze zařízení nebo rozvodnic. Pokud jste odpovědní, může nastat situace, kdy potřebujete protáhnout a utěsnit kabel s koncovkou. Není to sice samozřejmé a univerzální pro všechny možné konektory, ale mnoho z nich má svá řešení.


Pro větší náhled kliknout!

Co tento katalog obsahuje?

Pro větší náhled kliknout!

Můj závěr
Katalog osloví konstruktéry, projektanty a samozřejmě akční univerzály, kteří řeší různé prostupy vedení. Určitě nalezne své místo v mnoha policích těch, kteří hledají řešení pro jiné. Svým provedením přežije i dílenská prostředí. Tedy nelze nedoporučit.


POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si o aktuální papírový katalog
průchodkových systémů ICOTEK zažádat

NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.