Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: HWPORTAL.cz jako mozek IP zařízení (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 10.02.2020
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

HWPORTAL.cz jako mozek IP zařízení


HWPORTAL.cz jako mozek IP zařízení
HW server představuje HWPORTAL.cz, který je podle slov Petra Burdy mozek pro všechna IP zařízení HW group. Dokáže je nejen sledovat a vyhodnocovat, ale i ovládat ... rozhovor na stage Digitální továrny 2.0 byl o kvalitě a možnostech zařízení, které tato společnost vyvíjí a výrábí v Čechách již 16 let. Zmiňované zařízení má minimální poruchovost, dlouhou životnost, proto je vhodné k použití v průmyslových zařízeních ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 10.02.2020


Digitalizace nám přináší možnost sledování kde čeho daleko násobně vícekrát než tomu mohlo být se staršími technologiemi. Tomu také odpovídá pestrá nabídka různých zařízení která dovedou snímat veličiny, převádět je do dat, přenášet do místa zpracování, vyhodnotit a zadavateli služby oznámit požadované výsledky.

Taková zařízení se liší provedením a spolehlivostí. Lze pořídit levnou hobby verzi ale také profesionální variantu pro nasazení všude tam, kde jde o lidské zdraví nebo vysoký ekonomický výsledek.

V tomto rozhovoru z MSV 2019 na stage Digitální továrny 2.0 se Denisa Ranochová bavila s Petrem Burdou z HW serveru o produktech k monitorování.




HW group má ve svém portfóliu mnohem víc zařízení pro oblast automatizace. Znáte například NETIO?

Více rozhovorů z Digitální továrny 2.0 MSV 2019 zde!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
HW server s.r.o. - U Pily 103 , Praha 4 - +420 241 402 940 - obchod@hw.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.