Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: HTH8: Katalog měřicí a regulační techniky (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 13.10.2011
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

HTH8: Katalog měřicí a regulační techniky


HTH8: Katalog měřicí a regulační techniky
Leží přede mnou technický sešit plný měřicí a regulační techniky. Přes to, že automatizace není má doména, chystám se tento materiál podrobit zkoumání. Přes regulátory je u nás spíše kolega, ale ten je nyní na druhé polokouli. Katalog této firmy mi není zcela neznámý, občas si ho všimnu na pracovním stole v naší projekční divizi. Tak co tedy v něm najdeme ...?
Igor Nováček, ze dne: 13.10.2011


Otvírám šitý katalog měřicí a regulační techniky.  Jednotlivým produktům je věnovaná vždy dvoustrana, která textově i graficky popisuje vyráběné přístroje.

5

Technické detaily jsou uvedeny všechny do posledního "písmenka". A dokonce nechybí pro mnohé důležitá část "Použití", která rychle napoví k čemu je zařízení určené na konci každé dvoustrany je uveden ceník.
Zhruba v polovině technického sešitu nalezneme univerzální monitorovací program  HtMONIT, který je určen k monitorování přístrojů řady Ht.

3
Pro větší náhled kliknout!

Co vše v katalogu objevíme?


Co bych v tomto katalogu ještě přivítal?
Podobně jako je tvořen obsah s technickými názvy by určitě nejen já, ale i ostatní přivítali přehled funkcí, které přístroje v tomto katalogu obsažené umožňují.

2
Pro větší náhled kliknout!

Uvedený katalog skrývá mnoho informací o zajímavých přístrojích, tedy víc, než bych prvním pohledem na technický obsah čekal.

1
Pro větší náhled kliknout!

Pro mne jako typického elektroinstalatéra je tento sortiment spíše informační. Ovšem kolega, který je náš automatizační guru si v tomto zboží doslova libuje. Proto pokud jste na tom jako můj kolega stejně ...

... MÁTE MOŽNOST
si o uvedený katalog zažádat
NÍŽE UVEDENÝM FORMULÁŘEM!
TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.