Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: HENSEL: Katalog jističových skříní KV (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 4.09.2009
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

HENSEL: Katalog jističových skříní KV


HENSEL: Katalog jističových skříní KV
Společnost zabývající se elektroinstalačními a rozvaděčovými systémy je odborníkům jistě dobře známa. Firma je na českém trhu se svými výrobky (kabelové krabicové vývodky, plastové rozvaděče) již téměř 20let. Zde nastíním obsah jednoho z jejich katalogových sešitů, jenž pojednává o produktové řadě KV-malé rozvaděče ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 4.09.2009

Společnost Hensel zabývající se elektroinstalačními a rozvaděčovými systémy je odborníkům jistě dobře známa. Firma je na českém trhu se svými výrobky (kabelové krabicové vývodky, plastové rozvaděče) již téměř 20let. Zde nastíním obsah jednoho z jejich katalogových sešitů, jenž pojednává o produktové řadě KV-malé rozvaděče.

V sešitě nám na osmi stránkách prezentují KV rozvaděče respektive jističové skříně.
Jde o produkty v třídách krytí IP40, IP41, IP54, IP65. Plastové rozvaděče umožňují umístnění rozsáhlého množství modulových jednotek (až 58) a příslušenství. Vzhledem k tomu, že jde o skříně z termoplastu na omítku, je jejich využití směřováno více do průmyslu.

Rád bych se pozastavil nad samotným zpracováním katalogu…
Vše je koncipováno hezky přehledně bez zbytečné “omáčky“, což vidím jako velmi přínosné. Vrchní část stránky vždy obsahuje typové označení řady, pod kterým se nalézá souhrn vlastností oné typové řady v jasných bodech. Pod tímto odděleným úvodem již celý zbytek stránky zabírá seznam jednotlivých typů. Zde u každého nalezneme jasně přehledné uspořádání, kdy u levého okraje je fotografie, u pravého schéma s parametry velikosti a uprostřed mezi nimi doplňující informace jako je typ, krytí, druh dvířek atd.


Pro větší náhled kliknout!

Uvedený informační materiál využijí nejen projektanti, ale určitě obchodníci, elektroinstalatéři a revizní technici také.

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.