Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: HELUKABEL: Zlatý výrobek (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 21.08.2006
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

HELUKABEL: Zlatý výrobek


HELUKABEL: Zlatý výrobek
Firma Helukabel právem patří mezi nejznámější a největší výrobce kabelů, vodičů a kabelového příslušenství. Disponuje velkými výrobními i skladovými kapacitami. K jejím prvořadým aktivitám patří ...
Josef Matěja, ze dne: 21.08.2006

Firma Helukabel právem patří mezi nejznámější a největší výrobce kabelů, vodičů a kabelového příslušenství.
Disponuje velkými výrobními i skladovými kapacitami. K jejím prvořadým aktivitám patří kromě jiného i vývoj a zkoušení vlastních kabelů. Firma má svoje vlastní vývojové oddělení a jednu z nejmodernějších zkušeben. Nyní se může pochlubit jedním z kabelů z vlastního vývoje, který splňuje vysoké nároky na odolnosti v téměř všech sledovaných oblastech. Tento kabel prošel i velmi náročnými zkouškami, například 10 milionů ohybů v plném pracovním zatížení. Tato zkouška představuje několik roků náročné neustálé práce.

Jedná se o kabel MULTIFLEX 512-C-PUR. Je vysoce flexibilní (jádro třídy 6), má vysokou odolnost v extrémních teplotách, je velmi chemicky odolný, je odolný ÚV záření, vysoce mechanicky odolný, splňuje požární požadavky podle VDE 0472, část 804, metoda Ba IEC 60332-1 (bezhalogenní a oheň retardující kabel), díky velice kvalitnímu stínění z měděných pocínovaných drátků s krytím 85% splňuje požadavky na EMC atd. Při všech těchto extrémních podmínkách je kabel plně funkční.
Vzhledem k těmto parametrům sklízí uznání všude tam, kde je nabízen.


Klik pro větší náhled.

Firma Helukabel CZ, s. r. o., jej u příležitosti své prezentace na výstavě ELEKTROTECHNIKA 2005 přihlásila do soutěže o Zlatý výrobek v kategorii automatizace. V této soutěži obdržel nejvyšší ocenění. V čele této vysoce odborné komise byl doc. Ing. Karel Sokanský.


Klik pro větší náhled.

Tento výrobek je jen vrcholem celé produkce firmy Helukabel. Tato firma nabízí i další, neméně kvalitní výrobky v oblasti kabelů, vodičů a kabelového příslušenství. V nabídce je celkem asi 30 000 výrobků. Díky novému logistickému centru je více než polovina těchto výrobků již vyrobena a připravena k expedici, a to v dostatečném množství.

Firma Helukabel klade velký důraz i na maximální servis. Dodat požadované kabely v požadovaném množství a termínu na přesně určené místo je běžná každodenní skutečnost. Praxe a zkušenosti zákazníků uvedených na www stánkách jako Smluvní partneři jsou dostatečnou referencí.

www.helukabely.cz

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Helukabel CZ s.r.o. - Areál dolu Max Libušín, Libušín - 312 672 620 - info@helukabely.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.