Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: HELUKABEL: Zajímavosti ze světa multimediálních kabelů (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 1.12.2015
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

HELUKABEL: Zajímavosti ze světa multimediálních kabelů


HELUKABEL: Zajímavosti ze světa multimediálních kabelů
Ve čtvrtek 5. listopadu jsme na Veletrhu divadelní a jevištní techniky na brněnském výstavišti navštívili stánek společnosti Helukabel, která mimo jiné vyrábí kabely pro multimediální aplikace. S video a audio kabely značky Helukabel se setkáte v kinech, na koncertech, v divadlech a dokonce i na zaoceánských lodích. Na veletrhu představili například kabel Heluevent, který využijí televizní stanice.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 1.12.2015


Se sortimentem společnosti Helukabel nás na Veletrhu divadelní a jevištní techniky blíže seznámili zástupci společnosti Stefan Meyer a Antonín Badalík.



Krátce o společnosti Helukabel
Helukabel je mezinárodně uznávaný vůdčí výrobce a prodejce kabelů, vodičů, speciálních kabelů, techniky médií, kabelů pro větrné elektrárny, kabelů pro fotovoltaiku, kabelového příslušenství a rovněž datové, síťové a sběrnicové techniky. Navrhuje, vyrábí a dodává pro všechny obory a každý účel použití. Rozsáhlý skladový program s více než 33.000 druhy výrobků společnosti Helukabel umožňuje pokrýt potřeby zákazníků v co nejkratších dodacích lhůtách.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Helukabel CZ s.r.o. - Areál dolu Max Libušín, Libušín - 312 672 620 - info@helukabely.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.