Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: HELUKABEL: Příslušenství pro elektrická vedení ze solárních panelů (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 25.06.2009
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

HELUKABEL: Příslušenství pro elektrická vedení ze solárních panelů


HELUKABEL: Příslušenství pro elektrická vedení ze solárních panelů
Zajímáte se o fotovoltaické systémy? Máte před sebou krátkou recenzi technického sešitu o solárních komponentech výrobce, který se specializuje na výrobu kabelů a vodičů. Seznamte se s materiálem, který doplňuje mozaiku potřebných položek kompletního solárního systému ...
Igor Nováček, ze dne: 25.06.2009

I přes nepříznivou ekonomickou situaci zažívají solární elektrárny boom. Pole solárních panelů přibývají jako houby po dešti.

Dodavatelů různých dílů také. Podívejme se na německého výrobce kabelů a vodičů Helukabel. Ten vydal útlý technický sešit zaměřený produkty právě na fotovoltaiku.

Podívejme se tedy co Helukabel nabízí za kabely ....
SOLARFLEX
- odolné povětrnostním podmínkám a slunečnímu záření, k vzájemnému propojování solárních modulů, k uložení do země, pro pevné uložení ve vnitřním prostoru, NYY-O - pro energetické napájení ve venkovním prostředí, v zemi, ve vodě, ve vnitřních prostorách, v kabelových kanálech. H07RN-F - střední těžké namáhání v suchých, vlhkých a mokrých prostorech.


Pro větší náhled kliknout!

... a další materiály ...
panelové zásuvky, spojovací konektory, adaptéry, kabelové průchodky, pojistné matice, ochranné a smrštitelné hadice, stahovací pásky kabelů (odolné UV), kabelové nůžky, odizolovávací kleště, krimpovací kleště ...

V závěru sešitu naleznete faxovou poptávku, kterou můžete poptávat konkrétní zboží.

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.