Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: HELUKABEL: firma představuje nové výrobky... (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 12.07.2006
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

HELUKABEL: firma představuje nové výrobky...


HELUKABEL: firma představuje nové výrobky...
Seznamte se s letošními produkty ... kabel pro uložení do vlečných řetězů, bezhalogenový speciální kabel s pryžovou izolací, odolný proti zkratu a zemnímu zkratu do 1000V, flexibilní ovládací kabel, bezhalogenový, nehořlavý, odolný proti oleji, 0,6/1kV, kabel, který vyniká především vysokou flexibilitou v extrémních teplotních podmínkách (-25°C + 100°C) ...
Josef Matěja, ze dne: 12.07.2006

To, že Helukabel patří k nejvýznamnějším a největším výrobcům a dodavatelům kabelů, vodičů a kabelového příslušenství není samo sebou. Nabízí nejen velmi široký sortiment výrobků, ale i jejich vysokou kvalitu a přichází se stále novými zdokonaleními.

Tak, aby firma mohla obstát v konkurenci je pro ni dnes víc, než kdy dříve důležité držet krok s nejnovějšími vývojovými trendy a technickými poznatky. To platí zejména i v oboru kabelů. Nové technické příležitosti a nové možnosti využití vyžadují vývoj a výrobu vhodného kabelu, někdy přímo jen pro potřebu zákazníka.

Také u výrobce kabelů Helukabel jsou si důležitosti inovací a všech technických vylepšení dobře vědomi. Proto hraje ve firmě klíčovou roli vlastní oddělení výzkumu, vývoje a kontroly kvality, která byla v minulých letech stále více rozvíjena. Zkušebna kabelů je jednou z nejmodernějších.

Dnes patří firma Helukabel v kabelové branži k těm, které produkují nejkvalitnější výrobky a určuje směr v inovaci kabelů.

SUPERTRONIC 310 - C-PVC
Kabel pro uložení do vlečných řetězů.
Jedná se o další novinku firmy, vyniká svojí flexibilitou a malým poloměrem ohybu. Je určen pro použití do kabelových řetězů. Jádro je vyrobeno z velmi jemných drátků.
Jednotlivé vrstvy jsou proloženy jemnou tkaninou. Kabel je vyroben dle UL/CSA norem. V případě stíněné varianty je zaručena elektromag­netická kompatibilita EMC.

NSHXAFÖ 3kV
bezhalogenový speciální kabel s pryžovou izolací, odolný proti zkratu a zemnímu zkratu do 1000V.
Tento výrobek je speciálně určen pro kolejová vozidla, trolejbusy, autobusy a další vozidla. Vzhledem k použití hlavně v oblasti přepravy osob, splňuje tento kabel všechna bezpečnostní hlediska. Při použití tohoto speciálně vyvinutého kabelu, je zaručena maximální bezpečnost cestujících a jsou vyloučena všechna možná rizika, spojená s provozem elektrických zařízení.

JZ-600 HMH -
flexibilní ovládací kabel, bezhalogenový, nehořlavý, odolný proti oleji, 0,6/1kV
V tomto případě se jedná o vylepšenou variantu kabelu JZ-500 HMH. Tento kabel je určen pro vyšší napětí, než předchozí typ. Je navíc odolný proti ÚV záření, tudíž je určen i pro venkovní použití. Těmito vylepšenými vlastnostmi se rozšiřuje možnost jeho použití. Veškeré vlastnosti, zmíněné v názvu si kabel přebírá z předchozího, velmi úspěšného a vyžadovaného provedení. V případě stíněné varianty je zaručena elektromagnetická kompatibilita EMC.

YELLOWFLEX
Tento kabel vyniká především vysokou flexibilitou v extrémních teplotních podmínkách
(-25°C + 100°C). Dále je určen pro velké mechanické namáhání. Je také vysoce odolný vůči UV záření, hydrolýze, tukům atd. Díky těmto vlastnostem patří k nejlepším v dané oblasti.Žlutá barva pláště zajišťuje ještě větší bezpečnost.
Kabel je též použitelný v prostředí s nebezpečím výbuchu podle normy DIN VDE 0165.

Další produkty naleznete na http://www.helukabely.cz.

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Helukabel CZ s.r.o. - Areál dolu Max Libušín, Libušín - 312 672 620 - info@helukabely.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.