Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: HAKEL vylepšuje vyhledávání na svých www stránkách (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 6.07.2022
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

HAKEL vylepšuje vyhledávání na svých www stránkách


HAKEL vylepšuje vyhledávání na svých www stránkách
Internetové firemní stránky jsou v dnešní době vstupní branou do podniku i přesto, že někteří digitální marketéři upřednostňují sociální sítě. Bez vlastní internetové prezentace jsme odkázáni na správu třetích stran a ta se nikdy nebude starat tak pečlivě jako sám majitel. Hakel zapracoval na modulu vyhledávání svých produktů. Hned na hlavní stránce se octnete na základním rozcestníku oblastí, pro které volíte správný typ přepěťové ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 6.07.2022



... ochrany.

Co k nové struktuře řekl Marek Dostál?
Na veletrhu představujeme novou koncepci webových stránek. Pro návštěvníky, kteří přichází spontánně nebo cíleně máme připravenou inovaci ve způsobu vyhledávání. Naleznete intuitivní vyhledávání, vhodné například pro lidi mimo obor.
U tohoto typu hledání v podstatě nelze udělat krok vedle. Jednoduché kroky ho vedou pomocí obrázků, rozpadu budov, nebo aplikací přímo ke konkrétnímu produktu aniž by měl vzdělání v oboru nebo věděl, co přesně hledá.



Pro větší náhled kliknout!


Druhý způsob vyhledávání je v podstatě v klasickém katalogu výrobků, kde je možnost nejjednoduššího fulltextového vyhledávání nebo možnost účelové filtrace, kde lze zadávat parametry jako je typ sítě vstupující do objektu, maximální výdržné napětí, jmenovité napětí, v případě svodiče bleskových proudů je to impulsní výbojový proud a podobně. Takže zadáváním podrobných hodnot proměnných se už dole automaticky filtruje pouze to, co zákazník požaduje vyfiltrovat.

Tak by opět neměl sáhnout vedle a může se samozřejmě vracet zpět, pokud zjistí, že udělal chybu ve vyhledávání. Vrátí se zpět, upraví a filtr mu opět poupraví výběr finálního produktu, který hledá.



Pro větší náhled kliknout!


Problematika ochrany před přepětím je obsáhlá. Jak je možné si vybráné produkty ověřit, že se na nic nezapomnělo?
Samozřejmě víme, že pro srávnou ochranu proti přepětí musí existovat koordinace mezi jednotlivými stupni a to se zde zákazník dozví také. Ke každému řešení máme podrobné vysvětlení a popovídání, proč se tam přepěťová ochrana používá, jaký typ ... a co by mělo následovat nebo jakými způsoby dodržet výrobcem doporučované požadavky, aby došlo ke správné eliminaci přepětí v objektu.



Pokud přesto s výběrem komponent potřebujete poradit, obraťte se na technickou podporu společnosti HAKEL, kde rádi pomohou. Pokud potřebujete rychle vybrat svodiče přepětí, není nic jednoduššího, než navštívit adresu hakel.com a využít vylepšené intuitivní vyhledávání!
Videozáznamy o HAKEL naleznete zde!
Technickou dokumentaci HAKEL lze prohledávat a prohlížet zde v redakční knihovně!



Viz www.hakel.com

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
HAKEL spol. s r.o. - Bratří Štefanů 980, Hradec Králové - 494 942 314 - info@hakel.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.