Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: HAGER: Veletrh Light and Building Frankfurt (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 28.05.2012
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

HAGER: Veletrh Light and Building Frankfurt


HAGER: Veletrh Light and Building Frankfurt
Hager je vidět na všech důležitých veletrzích a výstavách, proto nemohl chybět ani na veletrhu Light and Building ve Frankfurtu. Stánek byl v obležení lidmi ze všech možných směrů a bylo se opravdu na co koukat. K vidění tu byly nové rozvaděče do 6300A, nabíjecí stanice pro elektromobily, parapetní kanály, kouřová čidla a mnoho dalšího.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 28.05.2012


Značka Hager představuje na Českém trhu určitou tradici, možná i proto se tvořili obrovské davy u jejich produktů. K vidění tu byly nové rozvaděče do 6300A, nabíjecí stanice pro elektromobily, parapetní kanály, kouřová čidla, univerzální stmívač pro všechny typy zdrojů mnoho dalšího.

Zajímavostí je spojení značek Hager a Berker, kde Berker nově spadá do Hager Group a v České republice tuto značku nově zastupuje Hager Electro. Berker spínače s nadčasovým designem se používají po celém světě již od roku 1919. Při jejich výrobě je kladen velký důraz na kvalitu, design a inovaci. Berker je dodavatelem vysoce kvalitní elektroinstalace od nadčasového designu spínačů, až po inteligentní systémovou techniku.

POKUD PRACUJETE V OBORU
máte nožnost si požádat o aktuální katalogy Hager
NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Hager Electro s.r.o. - Pražská 238, Zdiby - 281 045 721 - info@hager.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.