Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: HAGER: Typizované rozvaděče dle ČSN EN 61439-1/-3 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 3.07.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

HAGER: Typizované rozvaděče dle ČSN EN 61439-1/-3


HAGER: Typizované rozvaděče dle ČSN EN 61439-1/-3
Na AMPERu 2014 hovořili Pavel Smílek a Jiří Schwarz s Davidem Hlavičkou o stále probíraném tématu typizovaných rozvaděčů. Co to jsou typově zkoušené rozvaděče a jaké jsou výhody tohoto řešení? Jaké podmínky musí být splněny, aby se toto řešení dalo uplatnit a kam lze zjednodušení použít? Kde lze získat štítky pro rozvaděče a kdo poradí při problémech? Podívejte se na záznam rozhovoru a získejte odpovědi na otázky týkajících se typizovaných rozvaděčů.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 3.07.2014




O HAGER Electro ...

Hager je více než 50 let specialistou na elektrické instalace v bytových a komerčních objektech. Díky široké nabídce v oblasti rozvaděčových systémů, systémů pro ukládání vedení a řízení budov dokáže nabídnout kompletní řešení dle zákazníkových potřeb. Výrobky se vyznačují vysokou kvalitou, jednoduchou instalací a snadným ovládáním. Provázanost s kvalitními službami v oblasti technického poradenství a zákazníckého servisu je samozřejmostí.

Více o HAGER hledejte zde ...
 
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Hager Electro s.r.o. - Pražská 238, Zdiby - 281 045 721 - info@hager.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.