Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: HAGER: Stmívač s automatickou detekcí světelného zdroje a praktickým tlačítkem pro nastavení (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 22.10.2012
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

HAGER: Stmívač s automatickou detekcí světelného zdroje a praktickým tlačítkem pro nastavení


HAGER: Stmívač s automatickou detekcí světelného zdroje a praktickým tlačítkem pro nastavení
Na základě legislativních změn EU, je v současné době ukončována výroba našich oblíbených žárovek a po celé Evropě je na vzestupu prodej Kompaktních úsporných zářivek a LED zdrojů. Mnohé stmívatelné úsporné zářivky a LED žárovky nelze stmívat běžnými stmívači, aniž by nedocházelo k problémovému blikání a dalším rušivým faktorům. Je to již 130 let, co Thomas Alva Edison patentoval žárovku, která je nyní nahrazována novou ...
Komerční sdělení, ze dne: 22.10.2012


Exkluzivní technologie společnosti Hager!
Stmívač s automatickou detekcí světelného zdroje a praktickým tlačítkem pro nastavení

Od doby, kdy platí evropská směrnice pro postupné nahrazování běžných žárovek, se do popředí dostávají energeticky úsporné boxy. Tato skutečnost významně ovlivňuje dřívější technologie stmívačů, které velmi často nedovedly rozpoznat či ovládat stmívatelné zářivky nebo LED.

Společnost Hager vyvinula patentované, na trhu ojedinělé řešení. Jedná se o univerzální série stmívačů EVNxxx s rozsahem výkonu do 300 nebo 500W.

Tyto stmívače automaticky rozeznají typ připojeného svítidla, nastaví se podle něj a tím jsou schopny řídit všechny stmívatelné zdroje. Ve výjimečných případech, kdy není automatické nastavení optimální, může uživatel jednoduše určit střední hodnotu intenzity světla na světelném vypínači, a tím manuálně nastavit stmívání na optimální stmívací rozsah. Tento způsob zaručí, že nové stmívače bezpečně rozeznají výkon za necelou minutu, a to aniž by bylo nutné další nastavení na zařízení. Toto doposud žádný jiný výrobce nedokázal. Aby bylo za všech okolností zaručeno bezpečné uvedení do provozu, má navíc elektrikář možnost pomocí tlačítka a barevného LED displeje provést další nastavení na zařízení.

Nová produktová řada obsahuje čtyři zařízení:

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Hager Electro s.r.o. - Pražská 238, Zdiby - 281 045 721 - info@hager.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.