Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...

HAGER: Rozvody s parapetními kanály tehalit


Document Actions
HAGER: Rozvody s parapetními kanály tehalit
Systémy pro ukládání elektrických vedení tehalit nabízí společnost Hager již od roku 1991. Tyto výrobky určují vývojové trendy a za dobu své existence se staly top produkty v oblasti elektroinstalační techniky. Zahrnují parapetní elektroinstalační kanály i soklové a elektroinstalační lišty z plastu, hliníku a ocelového plechu. Široká nabídka komponentů pro oblast bytové výstavby, kancelářských a správních budov či průmyslu přispívá ke zrychlení montáže a vysoké flexibilitě systémů.
Komerční sdělení, ze dne: 23.06.2015


V současné době Hager nabízí inovované, zdokonalené portfolio. Reaguje tak na neustálou modernizaci pracovišť a domácností, a především na poptávku zákazníků.

tehalit.BRP|BRHP| BRAP|BRS
Parapetní elektroinstalační kanály BRP, BRHP, BRAP a BRS  slouží k ukládání vedení, montáži silnoproudých zásuvek, vypínačů a zásuvek pro sdělovací a telekomunikační techniku do tělesa kanálu. Kanály jsou k dostání v rozměrech od 65x100mm do 65x210mm, u šířky 210mm se jedná o kanál dvoukomorový. Po vložení přepážek lze získat komory čtyři. Šířka vík u všech kanálů měří 80mm. Změny v instalaci nebo dodatečná montáž přístrojů nejsou problém. Bohatá nabídka tvarových dílů, přístrojů, instalačních krabic a dalšího příslušenství, umožňující širokou škálu možností realizace, je samozřejmostí. Výrobky splňují nejnáročnější požadavky na kvalitu materiálů, zpracování a snadnou montáž, ve výsledku získáte také perfektní design.

tehalit.BRP - Parapetní kanál z PVC
Nový parapetní kanál tehalit.BRP se vyznačuje moderním designem a prověřeným montážním systémem. Díky svým vlastnostem je vynikajícím řešením pro instalace v komerčních budovách, laboratořích, výrobnách nebo kancelářích. Snadné vkládání oddělovacích přepážek dělá z kanálu tehalit.BRP ideální řešení pro současné vedení datových i silových obvodů. Standardně se kanál dodává v délkách 2m, na poptávku je možnost dodat délky až 6m, stejně tak u typu BRAP . Nastavitelné vnější a vnitřní rohy umožňují provést snadnou instalaci také ve starších budovách, kde je nutná renovace.


tehalit.BRHP - Bezhalogenový parapetní kanál
Požadavky na bezhalogenovou instalaci jsou z důvodu ochrany osob a majetku stále častější. Díky bezhalogenovému kanálu tehalit.BRHP nezůstává Hager v této oblasti pozadu. Design a vlastnosti kanálu se ztotožňují s kanálem typu BRP. Tvarové díly a příslušenství z bezhalogenového plastu PC-ABS, stejného jako samotný kanál, jsou samozřejmostí.

tehalit.BRAP - Hliníkový parapetní kanál

Hliníkový parapetní kanál tehalit.BRAP patří mezi vlajkové lodě. Splňuje ty nejnáročnější požadavky a to především po estetické stránce. Díky tomu je vhodný pro reprezentační prostory jako konferenční místnosti, centrály bank a další objekty, kde se klade důraz na designové zpracování. Čisté linie tomuto kanálu dodávají nadčasový vzhled. Základní barva kanálu je přírodní elox, lze však dodat i jiné barvy a tím vyhovět vkusu a přání každého zákazníka. Tvarové díly tvoří bezhalogenový plast, splňuje proto požadavky na bezpečnost celého systému.
tehalit.BRS - Oceloplechový parapetní kanál
Z technického hlediska patří tehalit.BRS mezi špičku na trhu s parapetními kanály. Už není potřeba každou část kanálu vodivě pospojovat, díky novému samozemnícímu systému se vše děje rovnou při instalaci. Spojka plní funkci vodivého pospojení a vyrovnání dvou kanálů při montáži. Systém víka a kanálu je díky oblastem bez nátěru samozemnící, stejným principem funguje i přepážka, dostupná ve třech provedeních (pozinkovaná ocel, PVC, PC/ABS bezhalogenová). Kanál se dodává v maximální délce 3,1m. Oceloplechový parapetní kanál tehalit.BRS z pozinkované oceli doporučujeme i do těch nejnáročnějších provozů, s potřebou snadné údržby, odolnosti vůči chemickým vlivům a mechanickému namáhání. Obrovskou výhodu představují možnosti volby jakékoliv barvy kanálu, což otevírá široké spektrum možností pro architekty, projektanty i samotné zákazníky. Mezi neocenitelné výhody také patří možnost výběru z mnoha atypických tvarů.
Do všech typů kanálů lze použít díky adaptačním rámečkům přístroje o velikosti 45x45mm, nebo přístrojové krabice o rozměru 60mm, pro standardní přístroje. Do instalačních krabic dodává Hager širokou škálu rámečků, zásuvek a dalšího příslušenství, totožného pro všechny typy kanálů, včetně krabic pro zásuvky CEE do 32A.

POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si o aktuální papírový nebo pdf katalog
Systémů pro ukládání vedení tehalit od Hager zažádat

NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Hager Electro s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933