Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: HAGER: Přehledový katalog 2011 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 24.05.2011
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

HAGER: Přehledový katalog 2011


HAGER: Přehledový katalog 2011
Toto je trošku neobvyklá recenze katalogu. Beru to velmi rychle, ale sděluji vše důležité. V minulosti zde již zaznělo, že Hager je dobře znám svými technickými vychytávkami i perfektní kvalitou. Samotného mě zajímá, zda jsou skříně opravdu tak kvalitní a vychytané, že dávají takovou jistotu!
Vilém Gracias, ze dne: 24.05.2011

Dostávám na stůl útlý technický sešit Hager, jehož útroby prý skrývají základ, pro který si tuto značku oblíbím. Musím předeslat, že Hager již znám léta i přesto, že nejsem ten, který svou pravomocí ovlivňuje nákup. resp. obrat touto značkou.

V minulosti zde již zaznělo, že Hager je dobře znám svými technickými vychytávkami i perfektní kvalitou. Zcela nový tým nakolejil na zahraniční úspěchy nikoliv náhodou či dědictvím, ale obyčejnou pravidelnou komunikací s obyčejnými řemeslníky.


Pro větší náhled kliknout!

Podívejme se na jejich aktuální poslední tiskovinu. Pracovní sešit se rozděluje na tři části.

Rozvaděčové systémy
rozvodnice mini gamma, gamma, malé rozvodnice golf a volta, modulové rozvodnice univers FW, rozvaděče IP44 univers Z, skříňové rozvaděče univers N, rozvodnice IP54/65 vector, vector II, rozvodnice IP54/65 Orion, jističe 6kA a 10kA, proudové chrániče, fázové a hřebenové přípojnice, pojistkové odpojovače a pojistkové vložky ...

Systémy pro řízení budov
instalační a impulsní relé, schodišťové automaty, stykače a stykače méně hlučné, časová relé, vypínače, tlačítka, kontrolky s LED, elektroměry, transformátory, zvonky, bzučáky, stmívače, soumrakové stmívače, spínací hodiny, detektory pohybu, vypínače polo ...

Systémy pro ukládání vedení
parapetní kanály PVC a hliník, přístroje do parapetních kanálů, propojovací kanály PVC, lišty a kanály, pilířky a sloupky DA200, vestavné zásuvkové sloupky

Výše uvedeným sortimentem HAGER oslovuje mnohé řemeslníky v Německu a ve Francii, kde má své výrobní závody. Věhlas získává však i u nás přesto, že brzdou rozšiřování jsou především některé české velkoobchody.




TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.