Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: HAGER: Meziřadová fázová přípojnice (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 29.10.2013
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

HAGER: Meziřadová fázová přípojnice


HAGER: Meziřadová fázová přípojnice
Tato novinka se u elektrotechniků těší velké oblibě. Konečně lze provést zapojení modulárních přístrojů jednodušeji, rychleji a přesněji než kdy dříve. Meziřadová fázová přípojnice je inovací pro jednodušší a bezpečnější instalaci ve všech rozvaděčích pro bytové a kancelářské aplikace. Již není potřeba složitě vyrábět propojky z vodičů mezi jednotlivými řadami rozvaděče pro připojení napájení. Hager nabízí nový program přípojnic pro propojení jednotlivých řad nad sebou. Lze vybírat jak z levého, tak z pravého propojení a to vše pro...
Komerční sdělení, ze dne: 29.10.2013



Tato novinka se u elektrotechniků těší velké oblibě. Konečně lze provést zapojení modulárních přístrojů jednodušeji, rychleji a přesněji než kdy dříve. Meziřadová fázová přípojnice je inovací pro jednodušší a bezpečnější instalaci ve všech rozvaděčích pro bytové a kancelářské aplikace. Již není potřeba složitě vyrábět propojky z vodičů mezi jednotlivými řadami rozvaděče pro připojení napájení.

Hager nabízí nový program přípojnic pro propojení jednotlivých řad nad sebou.

Lze vybírat jak z levého, tak z pravého propojení a to vše pro rozvaděče s roztěčí DIN lišt 125 mm. Tyto přípojnice lze také kombinovat s řadovými přípojnicemi pro snazší propojení jističů a chráničů a tím docílit plné využití Hager rozvaděčů volta, golf a univers FW.



Varianty provedení:

2 typy pro vrchní zapojení chráničů:

4 typy pro spodní zapojení chráničů:



Pro větší náhled kliknout!

Nové meziřadové fázové přípojnice jsou dimenzovány pro intenzitu do jmenovitého proudu 63A a napětí 230/415V. Pro dodatečné připojení vedení může být použit ohebný nebo plný vodič do průřezu 16 mm².

Výhody:


Technické informace:



 

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Hager Electro s.r.o. - Pražská 238, Zdiby - 281 045 721 - info@hager.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.