Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: HAGER: Katalog TOP produktů (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 13.05.2010
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

HAGER: Katalog TOP produktů


HAGER: Katalog TOP produktů
Pracovní sešit s výběrem TOP produktů značky HAGER. Seznámí vás rychle se základními produkty. Pokud vás zaujmou některé části, máte možnost si vyžádat více podrobností nebo hlavní katalog společnosti. Položky tohoto výrobce určitě stojí za pozornost!
Jiří Macháček, ze dne: 13.05.2010


Sortiment společnosti HAGER je opravdu velmi široký. Pro přehled toho, které oblasti tato značka řeší, vydává útlý pracovní sešit s názvem TOP produkty.

Které produkty lze očekávat?
Skupiny výrobků naleznete ve třech základních množinách.

Rozvaděčové systémy.
Minirozvodnice (gamma), malé rozvodnice (golf, volta), modulové rozvodnice (univers FW), rozvaděče IP44 (univers Z), skříňové rozvaděče (univers N), rozvodnice IP54/65 (vector, orion), jističe 6kA, 10kA, proudové chrániče, fázové a hřebenové přípojnice ...


Pro větší náhled kliknout!

Systémy pro řízení budov.
Instalační a impulsní relé, schodišťové automaty, stykače (včetně snížené hlučnosti), časová relé, vypínače a tlačítka, kontrolky (LED), transformátory, zvonky, bzučáky, stmívače (i soumrakové), spínací hodiny, detektory pohybu, vypínače a zásuvky (polo) ...

Systémy pro ukládání vedení.
Elektroinstalační kanály a lišty, parapetní kanály (PVC, hliník), přístroje do parapetních kanálů, propojovací kanály (PVC), zásuvkové sloupky, pilíře ...


Pro větší náhled kliknout!

Tento sešit by měl mít v pracovní polici asi každý šéfmontér, který má představu o tom, který materiál kde použít. Projektant již patrně vlastní kompletní katalog se všemi podrobnostmi, ovšem pro rychlou orientaci tento sešit pomůže i jemu.

Sortiment HAGER je rozsáhlý. Použití je vhodné v mnohých případech. Za poslední období lze sledovat zlepšující se komunikaci s odbornou veřejností. Lze tedy očekávat i brzké změny ve skladových zásobách velkoobchodů.



TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.