Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: HAGER: Katalog distribuce energie (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 29.08.2011
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

HAGER: Katalog distribuce energie


HAGER: Katalog distribuce energie
V každé elektroinstalaci je důležitým prvkem rozvodnice. Podle potřeby a prostředí volíme správný typ. Pokud již víme, co přesně potřebujeme stačí nám jen si vybrat. V tomto katalogu však nenalezneme pouze skříně. K těm patří i nezbytná přístrojová výbava, kterou k rozvodnicím dodává snad každý renomovaný výrobce. Podívejme se na tento praktický katalog rychle a neformálně ...
Vilém Gracias, ze dne: 29.08.2011

 

Prý jsem kdysi řekl "chtěl bych pracovat u HAGERu". Sice si již nevzpomínám kdy to bylo, ale přiznávám, že se mi komponenty tohoto výrobce zamlouvají.

Nyní držím před sebou vonící technický sešit HAGER o čtyřech stech stranách informací ...

Jednou na stáži u jedné bavorské projekční organizace jsem sledoval způsob jakým se dostávají položky do projektu. HAGER nebyl prominentem, který by se objevoval pouze pro obchodní dovednosti pracovníků. Měl výborné reference nejen od montérů, ale i od projektantů a dokonce i investorů. Pokud bychom měli zavést podobný systém referencí u nás, museli bychom asi zbankrotovat ... :-)


Pro větší náhled kliknout!

Co objevíme v tomto pracovním sešitě?


Pro větší náhled kliknout!

Co se mi na katalogu líbí?
Podobně jako u prodejců oceňuji informace navíc, tak i u katalogů jsem rád když se dozvím něco víc, než objednací číslo a obrázek. V případě tohoto katalogu jsou to PROFI tipy.

Proč si vybíráme vše od jeho výrobce?
Možná si odpovíte sami. Zkuste si představit, že máte skříň, ve které je zastoupeno třeba dvacet výrobců. Mnohé napadá, že nejde o výraz uměleckého nápadu, ale spíše snaha jak využít zásob. Logicky pak v některých případech nemůžeme očekávat koordinaci a kompatibilitu jako u sladěných prvků jediného výrobce.
Snad kromě speciálních přístrojů zpravidla vystrojujeme skříně vždy jediným výrobce. 

Zvažujete zda chtít katalog, či ne?
Je to jednoduché. Pokud chcete pěkně seřazené produkty jednoho z renomovaných výrobců a v češtině, pak není nad čím přemýšlet!

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.