Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: HAGER: Designový kanál (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 4.10.2011
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

HAGER: Designový kanál


HAGER: Designový kanál
Multimediální doba již v mnoha obývacích pokojích dávno začala: obvyklé jsou stylové LCD nebo plazmové televizory často namontované přímo do stěny moderně zařízeného obývacího pokoje. Rušivým dojmem působí pouze kabelové rozvody vedoucí od zásuvky nebo soklové lišty k televizoru. Jak lze jednoduše tyto dojmy schovat? Více se dočtete zde ...
Komerční sdělení, ze dne: 4.10.2011



Nápaditý způsob jak uložit kabeláž a současně vytvořit zajímavý estetický dojem
Multimediální doba již v mnoha obývacích pokojích dávno začala: obvyklé jsou stylové LCD nebo plazmové televizory často namontované přímo do stěny moderně zařízeného obývacího pokoje. Rušivým dojmem působí pouze kabelové rozvody vedoucí od zásuvky nebo soklové lišty k televizoru.
Kvalitní hliníkový kanál v Hager designu přináší řešení, které elegantně schová kabeláž pro vedení energií, zvuku a dat. Kanálem můžeme neotřelým způsobem zeď oživit, ale lze ho do podkladu i nenápadně integrovat tak, že s ním barevně úplně splyne.

Dvě varianty designu – nekonečně mnoho možností sestavení
Nový designový kanál Hager je pro vertikální montáž na stěnu k dodání v délkách 225mm, 625mm, 1020mm a 2500mm, a to v následujícím barevném provedení: lesk – bílá s transparentním horním dílem a černá. Kanály a lišty značky tehalit. Zvláštní možnost designového řešení nabízí bílé provedení s transparentním horním dílem z plexiskla, které je možné podložit motivem podle libosti: fotografií, motivem v barvě, která kontrastuje se stěnou, nebo tapetou, která kanál naopak nenápadně včlení do zdi. Volba designu je zkrátka na zákazníkovi.

Elektroinstalační parapetní kanály
Parapetní kanály umožňují vedle ukládání vedení též montáž silnoproudých zásuvek a vypínačů i zásuvek pro sdělovací a telekomunikační techniku do tělesa kanálu. Plastové parapetní kanály, které se vyznačují snadnou montáží, lze využít v laboratořích, školních učebnách a prostorech pro lékařské účely.

Hliníkové parapetní kanály představují nejvyšší kvalitu v této oblasti a používají se u esteticky náročných aplikací. Robustní elektroinstalační kanály z ocelového plechu splňují vedle mechanické odolnosti i vysoké požadavky na estetickou úroveň.

Soklové lišty pro zásuvkové obvody
Plastové lišty vhodné pro realizace a rekonstrukce elektrických rozvodů v bytové výstavbě, kancelářích a správních budovách. Jsou určeny především pro zásuvkový rozvod a sdělovací obvody včetně obvodu televizního a rozhlasového signálu. Součástí dodávky soklové lišty je rovněž hladké či kobercové víko, případně dekorační víko. V rámci příslušenství jsou nabízeny elektroinstalační krabice, které lze montovat přímo na lištu. Součástí systému je i zárubňová lišta pro přechod vedení kolem dveří a rohové lišty se zaobleným víkem.

 

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Hager Electro s.r.o. - Pražská 238, Zdiby - 281 045 721 - info@hager.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.