Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: HAGER: Design vypínačů Berker (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 26.03.2012
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

HAGER: Design vypínačů Berker


HAGER: Design vypínačů Berker
Možná si ještě někdo pamatuje staré otočné vypínače a bakelitové zásuvky, které byly součástí většiny domů a chalup. Dnes si můžeme koupit speciální řady instalačních komponentů od Hageru, které jsou vhodné do nejrůznějších míst. Dodávaných povrchů ke každé řadě je vždy několik, proto si každy může vybrat podle svého přání. A co jednotlivé řady přináší a jak vzhledově vypadají?
Komerční sdělení, ze dne: 26.03.2012

 

Berker glasserie
Estetika stylu Bauhaus a transparentnost pravého skla vyjdou dokonale vstříc Vašim požadavkům na stylově řešené místnosti.

Dodávané povrchy:

Berker serie 1930
Moderní a klasická Berker serie 1930 ve funkcionalistickém stylu Bauhaus je dokonalou kombinací inovativních technologií a nadčasového designu.

Dodávané povrchy:

Berker serie 1930 porcelán "made by Rosenthal"
Firma Rosenthal, která se podílí na vývoji této řady, je již přes 125 let zástupcem umění a designu, náročného řemesla a dokonalého porcelánu. Za účelem integrace dalších funkcí (např. zásuvky, otočného stmívače atd.) lze porcelánový rámeček kombinovat se všemi plastovými centrálními vložkami plastové řady 1930.

Dodávané povrchy:

Berker Palazzo
Extravagantní řešení pro náročné, které se hodí pro prestižní obytné prostory, obchodní prostory a exklusivní restaurace. Díky povrchu s mramorovým a mahagonovým efektem a ozdobnými kroužky pozlacenými 24karátovým zlatem je spínač opravdovým šperkem na stěně.

Dodávané povrchy:

Pokud máte opravdu blízko k zákazníkům, kteří hledají vyjímečnost musíte i vy mít vyjímečné ukázky.

Kromě vzorků si musíte opatřit také technické údaje.

 

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Hager Electro s.r.o. - Pražská 238, Zdiby - 281 045 721 - info@hager.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.