Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...

Hager: Bezpečnost přístrojů tkví v detailech


Document Actions
Hager: Bezpečnost přístrojů tkví v detailech
Používat elektrickou energii tak, aby nám sloužila, nikoliv škodila, se snažíme již od nepaměti. K tomu účelu vychází stále více technických norem, abychom do aplikace elektroinstalačních materiálu aktuálně vkládali prvky, které vytvoří zařízení bezpečné provozu. Pojďme se na bezpečnostní prvky podívat. Všimněte si že, u bezšroubového řešení, kdy není klasický šroubový kontakt potřeba, je vždy překryt krytkou. A to jak na přívodu, tak vývodu, kde ale zůstaly měřící body pro zkoušečku ...
Karel Herma, Tým portálu Elektrika, ze dne: 25.05.2020


Základní vlastností elektroinstalace by měla být vždy bezpečnost. Společnost Hager Electro ovšem dohnala své produkty k dokonalosti.
Pojďme se tedy na bezpečnostní prvky podívat. Všimněte si, že u bezšroubového řešení, kdy není klasický šroubový kontakt potřeba, je vždy překryt krytkou. A to jak na přívodu, tak vývodu, kde ale zůstaly měřící body pro zkoušečku.


Jan Franěk, specialista KNX HAGER
Všichni už asi znají rozvaděče volta a nově bezšroubové přístroje do těchto rozvaděčů. Málokdo si však všimne dalších drobností, které mají vliv na celkovou bezpečnost a provedení systému. Jedna z důležitých věcí je bezpečnost, kdy všechny proudy jsou udělané tak, že obsluha se nemůže ani náhodně dotknout živé části, aniž by vědomě chtěla. 
Protože bezpečnost je pro Hager důležitá napříč celým sortimentem, tak i naše zásuvky a vypínače jsou v takovém provedení, že brání náhodnému dotyku i pod napětím.

Základní vlastností elektroinstalace by měla být vždy bezpečnost. Společnost Hager Electro ovšem dohnala své produkty k dokonalosti.

Hager tedy bere bezpečnost instalace a svých produktů opravdu vážně. Kontaktujte technickou podporu, velkoobchodního partnera nebo některou z následujících výstav a přesvědčte se sami.

Více videoklipů HAGER naleznete zde!
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 5)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Hager Electro s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933