Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...
  • Pokud chceme studovat různé aspekty elektrických jevů, včetně teploty výbojů blesku, vlivu ionizace vzduchu a negativních účinků elektrického oblouku, pak se nabízí studium na VUT, ČVUT ... mnoho příležitostí k experimentům s různými kombinacemi ...

GREENLUX: Svítidlo GOLY – praktické HIGH-BAY svítidlo do projektů


Document Actions
GREENLUX: Svítidlo GOLY – praktické HIGH-BAY svítidlo do projektů
LED svítidlo GOLY představuje moderní a efektivní řešení závěsného svítidla typu HIGH BAY. Je určeno pro nasvětlení rozsáhlých prostor s vysokými stropy a díky dosaženému krytí IP65 lze svítidlo využít i v náročnějších podmínkách např. ve skladových, výrobních, obchodních, sportovních, odbavovacích halách a podobně. Materiál tělesa svítidla i plášť LED předřadníku je vyroben z tlakově lisovaných hliníkových dílů, které mají matný černý lak. Konstrukce tělesa zajišťuje optimální chlazení LED zdroje ...
Komerční sdělení, ze dne: 20.03.2018


Na trhu s LED průmyslovými svítidly se stále více objevují svítidla typu HIGH BAY. Společnost Greenlux. pružně zareagovala na požadavky trhu a rozšířila tak svůj sortiment o svítidlo GOLY.

LED svítidlo GOLY představuje moderní a efektivní řešení závěsného svítidla typu HIGH BAY. Je určeno pro nasvětlení rozsáhlých prostor s vysokými stropy a díky dosaženému krytí IP65 lze svítidlo využít i v náročnějších podmínkách např. ve skladových, výrobních, obchodních, sportovních, odbavovacích halách a podobně.


pro větší náhled klikněte na obrázek!

Svým výkonem je schopné zajistit v uživatelské úrovni i vysoké hladiny osvětlení. Za zmínku také stojí další výhody, které svítidlo GOLY přináší a to jsou minimální nároky na údržbu, dlouhá životnost (až 50 000 hodin), vysoká světelná účinnost, rychlý start svítidla, široký výběr možností instalace, možnost individuálních technických úprav dle požadavků – apod. 

Materiál tělesa svítidla i plášť LED předřadníku je vyroben z tlakově lisovaných hliníkových dílů, které mají matný černý lak. Konstrukce tělesa zajišťuje optimální chlazení LED zdroje. Propracovaným provedením a tím, že jsou použity komponenty od renomovaných výrobců, zaručujeme dlouholetý provoz potvrzený kompletní pětiletou zárukou. Vzhledem k této záruce se svítidlo řadí mezi profesionální svítidla společnosti Greenlux.


Světelná účinnost dosahuje zhruba 130lm/W ze svítidla. Je osazeno LED čipy Philips Lumileds produktové řady Luxeon 3030 o teplotě chromatičnosti 4000K a indexu podání barev Ra>80. Tyto značkové LED čipy zaručí úsporné a rovnoměrné osvětlení. Napájení čipů zajišťuje LED předřadník Mean Well série HBG. Mezi propojením předřadníku s LED čipy je vložen konektor, který usnadňuje případný servis svítidla.

Díky kvalitní optice osvětlí efektivně rozsáhlé plochy. Polykarbonátový difuzor je dodáván v základním provedení s vyzařovacím úhlem 90°. Zákazník má možnost ho zaměnit za difuzor s vyzařovacím úhlem 60° nebo 120°. Tyto polykarbonátové difuzory jsou speciálně zpracovány tak, aby plně splnili předpoklady rovnoměrného osvětlení a IP krytí. Difuzor je vybaven membránou, která zajišťuje odvod případné vlhkosti. 


Základním způsobem instalace je zavěšení svítidla.

Za závěsné oko lze použít také závitovou tyč se závitem M10. Pro možné přisazení svítidla je potřeba svítidlo doplnit o montážní hliníkovou konzoli, kterou nabízíme zvlášť v příslušenství. Díky této konzoli je pak možné svítidlo polohovat v požadovaném úhlu po 15°, v rozsahu -90° až +90°C.



Svítidla tohoto typu jsou velmi často využívána pro nejrůznější technické projekty se specifickými požadavky. Na zakázku je možné ve svítidle použít LED předřadník MeanWell s regulací 0-10V, anebo řízený protokolem DALI. Tato možná regulace se uplatní především u technických projektů s vyššími nároky na provozní náklady daného prostoru. Ve stále nabídce má společnost Greenlux 3 výkonové verze svítidla - 100W, 150W a 200W.
 
Kvalitní provedení svítidla, varianty svítidla dle požadavků jsou společně s výbornou efektivitou pádným argumentem, proč zvolit svítidlo GOLY a například s ním nahradit zastaralé výbojkové osvětlení.




POKUD PRACUJETE V OBORU,
máte možnost si zažádat o bezplatné zaslání
aktuálního papírového katalogu svítidel GREENLUX

NÍŽE UVEDENÝM FORMULÁŘEM!
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 6)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Greenlux s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933