Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: GREENLUX: Nová průmyslová svítidla Dust Profi LED (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 12.11.2015
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

GREENLUX: Nová průmyslová svítidla Dust Profi LED


GREENLUX: Nová průmyslová svítidla Dust Profi LED
Greenlux představil energeticky úsporné svítidlo Dust Profi LED. Svítidlo má patentovaný, monolitický korpus, který zaručuje maximální těsnost a mechanickou odolnost. Pochlubit se také může skoro dvakrát nižší spotřebou elektrické energie v porovnání se svítidly s magnetickým předřadníkem třídy B2. Na XXIII. Veletrhu Světlo ve Varšavě získalo svítidlo hned dvě prestižní ocenění - první místo v soutěži o nejlepší výrobek výstavy pro průmysl a podnikání a první místo v soutěži o nejvíce inovativní výrobek veletrhu.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 12.11.2015


Svítidlo DUST PROFI LED  je výsledkem vlastního vývoje společnosti Greenlux a je chráněno třemi průmyslovými vzory. Jeho přednosti nám na veletrhu AMPER 2015 představil Petr Navrátil.



Krátce o společnosti Greenlux
Společnost GREENLUX vznikla začátkem roku 2010. Dováží a pod vlastní značkou prodává produkty světelné techniky - LED zdroje a svítidla, technická a podhledová svítidla, světelné zdroje a elektroinstalační materiál. Cílem společnosti je dodávat jak léty osvědčený a zákazníky žádaný sortiment, tak i žhavé novinky, jako je například LED osvětlení.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Greenlux s.r.o. - Železniční II/174, Staré Město u Frýdku-Místku - +420 571 891 800 - greenlux@greenlux.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.