Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: GHV: Klešťové kalibrátory FLUKE (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 23.02.2010
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

GHV: Klešťové kalibrátory FLUKE


GHV: Klešťové kalibrátory FLUKE
Kolik času vám zabere měření mA s vyjmutím vodiče a přerušením proudové smyčky, nebo když musíte kontaktovat rozvodnu kvůli jejímu izolování? Procesní měřiče FLUKE řady 77x umožňují nepřerušovat smyčku při měření signálů ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 23.02.2010

Procesní klešťové měřiče značky FLUKE, nás zaujaly již dříve na Plzeňském Elektrofestu, kde nám (nejen) tyto měřicí přístroje předvedl Roman Smékal ze společnosti GHV Trading...

Přístroje FLUKE 77x jsou určeny k měření proudů proudové smyčky 4-20mA z převodníků, a to bez nutnosti jejího rozpojení. Odpadá tak potřeba kontaktovat rozvodnu kvůli převzetí řízení procesní smyčky při přerušení a nové funkce měřičů umožní ušetřit čas i při testování analogového I/O na PLC.


Pro větší náhled klikněte

Přístroje FLUKE 771, 772, 773 mají společné následující funkce a parametry:

FLUKE 772 navíc umožňuje obvodové měření s pomocí zdířek, současné měření obvodových mA při napětí ve smyčce 24V pro napájení a testování převodníků. Dále pak napájení signálů 4–20mA pro testování řídicích systémů I/O nebo I/P a lineární náběh výstupního napětí mA nebo 25% krokový výstup. Pro účely dálkových testů umí automatické změny 4–20mA výstupu.

FLUKE 773 zvládá to, co předešlé modely, ale má možnosti rozšířené ještě o zdroj a měření DC napětí, škálovaný mA výstup se souvislým signálem, či vstup a výstup mA pro současné měření i napájení signálu.


Pokud pracujete v oboru, máte možnost si zažádat o další informace níže přiloženým formulářem!

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
GHV Trading, spol. s r.o. - Kounicova 67a, Brno - 541 235 533 - ghv@ghvtrading.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.