Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: GENERI: Katalog nevýbušných elektrických zařízení (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 21.04.2008
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

GENERI: Katalog nevýbušných elektrických zařízení


GENERI: Katalog nevýbušných elektrických zařízení
Které tlačítko, rozvaděč zvolíte pro elektroinstalaci v prostorách s nebezpečím výbuchu? Které komponenty zvolíte pro elektro výzbroj stroje, nebo výrobní linky, který má pracovat ve výbušném prostředí ...?
Tým portálu Elektrika, ze dne: 21.04.2008

Na letošním veletrhu AMPER 2008 mne zaujal stánek svým velkým logem Ex, tuto značku nesou elektrická zařízení určená do prostor s nebezpečím výbuchu. Stánek patřil firmě Generi ze Šumperka, která se zabývá výrobou nevýbušných elektrických zařízení ...


Kde všude jsou tato zařízení nutná a ...
... jaká bezpečná řešení do těchto nebezpečných prostor firma Generi nabízí, jsem se zeptal na jejich veletržním stánku. "Naše výrobky jsou určeny pro prostory s nebezpečím výbuchu, jako jsou například chemické provozy, prostředí s výbušnými plyny, prachy, sýpky, čerpací stanice, doly a další ..." odpověděl Martin Pavlík, muž skrývající mnohé vědomosti o produktech určených do těchto prostředí. 
 


Z obsahu ...
Na 50-ti stránách barevného katalogu naleznete základní varianty nevýbušných elektrických zařízení a přístrojů. Hned na druhém listě na vás čeká praktická pomůcku pro snadný výběr zařízení pro příslušné prostory.
 

Zařízení, která Generi vyrábí jsou rozdělena do dvou základních skupin:

 


nevýbušný pohon

 


nevýbušná osvětlovací spouprava



Společnost Generi mimo základního katalogového sortimentu výrobků, nabízí samozřejmě i individuální zakázková řešení dle potřeb zákazníka. Výrobky z tohoto katalogu jsou samozřejmě certifikovány pro EU a pro ostatní země je certifikace zajišťována dle potřeby.

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.