Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: GEHRLICHER SOLAR: Plánování a realizace fotovoltaických elektráren (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 24.03.2010
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

GEHRLICHER SOLAR: Plánování a realizace fotovoltaických elektráren


GEHRLICHER SOLAR: Plánování a realizace fotovoltaických elektráren
Plánujete realizaci fotovoltaické elektrárny? Potřebujete vhodné komponenty? Hledáte obchodního partnera? Pak se tedy s námi podívejte na společnost GEHRLICHER SOLAR ...
ze dne: 24.03.2010

GEHRLICHER SOLAR působí na mezinárodním trhu fotovoltaických aplikací již od roku 1994. Nabízí ucelený rozsah služeb a produktů, od technického poradenství, přes jednotlivé komponenty pro systémy rozličných velikostí, až po komplexní projekty dodávané na klíč...

GEHRTEC TOP
Stavebnicový montážní systém určený pro montáž FV zařízení na střechy. K přednostem patří rychlá montáž (připevňuje se jen na čtyřech místech), nízké materiálové náklady díky malému počtu systémových dílů, použité profilové lišty umožňují moduly montovat více flexibilně. Tento systém také umožňuje rozsáhlou předmontáž a lze jej snadno dodatečně rozšiřovat. Podstatou TOPu, je snadné přizpůsobení variabilním požadavkům a rozsahům FV aplikace.

GEHRTEC BASE-FS
Montážní systém čtyř nebo pětiřadých nosných konstrukcí pro FV zařízení na volné ploše, zakládající se na osvědčené pilotové (zatloukané) technologii. Předurčená spojovací místa a nízký počet šroubových spojů napomáhají k rychlé a spolehlivé montáži. Dilatační spáry u jednotlivě spojených modulových desek kompenzují tepelná pnutí. Pro nosnou konstrukci BASE-FS je k dispozici typová statika dle předpisů ČR. Lze tak specifikovat založení sloupků a doložit bezpečnou stabilitu s ohledem na vlastnosti podloží (ověření lokální statické bezpečnosti, geologický průzkum).

Součásti uvedených systémů jsou z kvalitního hliníku a ušlechtilé oceli odpovídající normám DIN/EN/ISO. Jednotlivé komponenty jsou ošetřeny povrchovou úpravou pro navýšení odolnosti vůči korozi. Zatížitelnost systémů podle DIN1055 a DIN18800. K dispozici je také software PVDesigner k dimenzování pro konfiguraci a kalkulaci.

GEHRTEC NUBBEL
Kabelážní systém určený k rozvodu stejnosměrného proudu pro fotovoltaická zařízení jakékoli velikosti. Minimální počet konektorů, menší přechodové odpory, prefabrikované MC konektory zajišťující bezpečné zapojení pólů. Kabely jsou z kvalitní materiálů s dlouhou životností. Při výrobě je užívána pryž jako izolační materiál, což znamená vysokou mechanickou i chemickou odolnost vůči všem běžným vlivům okolního prostředí. Použitelné pro max. napětí 1000V DC, v teplotním rozmezí -40° až +120°C.


Jak je vidět, GEHRLICHER SOLAR má na poli fotovoltaických aplikací co zajímavého nabídnout. Pokud vás zajímají další produkty a služby této společnosti, využijte možností našeho formuláře.

Více informací si můžete pohodlně objednat níže přiloženým formulářem!

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Gehrlicher Solar - Max-Planck-Str. 3, Dornach b. München - +49 89 420792-622 - martin.nemecek@gehrlicher.com

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.