Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: FRÄNKISCHE: Dělená trubka COOR-flex (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 5.06.2018
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

FRÄNKISCHE: Dělená trubka COOR-flex


FRÄNKISCHE: Dělená trubka COOR-flex
Německá značka, vyhlášený specialista ve vývoji elektroinstalačních trubek a chrániček představil nový typ ... Jde o podélně rozříznutou, uzavíratelnou, dvoudílnou, oválnou a vlnitou trubku bílé barvy, z materiálu zabraňující šíření plamene. Používá se v případě potřeby dodatečného vybavení hydraulických a pneumatických ohebných trubek. Hlavní výhodou je optimální flexibilita a současně maximální mechanická pevnost díky dvojité tloušťce stěny.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 5.06.2018



V nedávné minulosti jsme hovořili o multimediální trubce od FRÄNKISCHE, která se používá pro natahování různých multimediálních kabelů za plazmovými televizory. Teď tady vidím tuto trubku dělenou.


Textový přepis rozhovoru:

Radek Štourač

Jedná se vlastně o dva výrobky. Multimediální trubka je samostatná trubka, která se dává za televize, abyste si přenesli třeba zásuvku za televizi nebo napojení na anténu, ale máme další výrobek, který se jmenuje COOR-flex, je polypropylonová trubka, která má poměrně vysoký rozsah teplot, má tam -40 až +35 stupňů Celsia, je to oválná dělená trubka, která se používá na vkládání již zapojených kabelů. Jedná se o to, že my nabízíme výrobky COOR-flex, jsou to dělené trubky ze dvou kusů ,do kterých vkládáme kabel. Ale tato trubka COOR-flex je novinkou, která nám umožňuje, aby trubka ležela na zemi, aby se nepřevalovala, aby se co nejméně poškodilo vedení co je v trubce dalšími pohyby. Trubka je oválná, leží na ploché straně na zemi a když jí rozděláme, můžeme do ní opakovaně vkládat nebo vyndávat kabely.


Pokud natahujete vedení, které má zakončené konce konektory, tak vám tato trubka přijde určitě vhod.






POKUD PRACUJETE V OBORU,
vyžádejte si katalog FRÄNKISCHE níže uvedeným formulářem!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
FRAENKISCHE CZ s.r.o. - Na Dolech 6, Jihlava - 325655031 - pavel.hermansky@fraenkische-elektro-cz.com

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.