Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: FRÄNKISCHE: Katalog systému optické datové sítě Datalight (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 21.07.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

FRÄNKISCHE: Katalog systému optické datové sítě Datalight


FRÄNKISCHE: Katalog systému optické datové sítě Datalight
Renomovaný evropský výrobce elektroinstalačních trubek nabírá zcela jiný produktový směr než bychom očekávali. Podle trendů v zahraničí nemíří vůbec špatně. Pouze nezasvěcení budou patrně kroutit hlavou. Datová náročnost roste geometrickou řadou. Technologických zařízení, které využívají datovou konektivitu v domácnostech rychle přibývá. Bezdrátové Wi-Fi sítě většinu požadavků pokryjí, ale pokud chceme jistotu a bezpečnost, musíme se poohlédnout po jiné technologii. Například této ...
Igor Nováček, ze dne: 21.07.2014



V předešlých článcích jsme se již zmiňovali o netradičním směru německého výrobce Fränkische Röhrwerke. Ten je v elektrotechnickém světě proslulý výrobou instalačních trubek a strojů k jejich výrobě. Nyní ovšem tento výrobce netradičně odbočil o hodně "stupňů" ze svého směru.


Pro větší náhled kliknout!


Nový produkt Datalight vznikl vlastně jednoduchým doplněním, již tak vychytaných instalačních trubek o optické vlákno. Člověk si zprvu pomyslel, že jde o zbytečnost, či další marketingovou blamáž, ale ve skutečnosti jde o jednu z mnoha zajímavých alternativ jak seriózně vyřešit rozvod datové sítě, která stále zvyšuje požadavky na přenosovou rychlost.


Pro větší náhled kliknout!


Na letošním veletrhu Light+Building se odborná veřejnost seznamovala na stánku Fränkische s novou koncepcí Datalight. Novinka byla velice pěkně umístěna do velké krabice aby bylo zřejmé ucelené řešení. A právě k této příležitosti byl vydán i tento český produktový katalog.


Pro větší náhled kliknout!


Co katalog obsahuje


Pro větší náhled kliknout!

Koho to bude zajímat
Skoro bych začal tím, koho ne, ale mám být pozitivní. Tedy všechny ty prozíravé, kteří vidí budoucnost v reálných "násobcích" toho, co dnes používáme. Na každého jednoho odpůrce novinek již připadá hned několik zastánců, kteří tuší, že se budoucnost nezadržitelně řítí do datové závislosti.


POKUD PRACUJETE V OBORU
máte možnost si objednat papírový český katalog Datalight
NÍŽE UVEDENÝM FORMULÁŘEM!

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
FRAENKISCHE CZ s.r.o. - Na Dolech 6, Jihlava - 325655031 - pavel.hermansky@fraenkische-elektro-cz.com

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.