Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: FRAENKISCHE: Co se vyrábí v Okříškách u Třebíče? (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 29.09.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

FRAENKISCHE: Co se vyrábí v Okříškách u Třebíče?


FRAENKISCHE: Co se vyrábí v Okříškách u Třebíče?
Co vyrábí firma FRAENKISCHE v Okříškách? Pobočku jsme navštívili s kamerou a vyzpovídali jejího vedoucího Jiřího Novotného. Prozradil nám, kde všude po světě má tato firma své pobočky nebo čím se liší pobočka v Okříškách od těch ostatních. Zároveň jsme se dozvěděli, že pobočka v současnosti nabírá nové zaměstnance. Na jaké pozice se lidé mohou přihlásit a jaké požadavky musí uchazeči splnit? A jaký přístup má firma ke svým zaměstnancům? Sledujte článek s videem.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 29.09.2014



Výrobní závod firmy FRAENKISCHE v Okříškách vyrábí například plastové trubky a hadičky pro automobily. V jakých značkách automobilů je třeba najdeme? Níže uvedenou stopáž využijte pro posun k žádanému tématu.




O firmě FRAENKISCHE
Jde o německou středně velkou společnost, která zaujímá vedoucí postavení v oblasti vývoje, výroby a prodeje plastových trubek, inspekčních šachet a systémových komponentů z umělých hmot a nabízí řešení pro pozemní stavitelství a inženýrské sítě, sanitární rozvody, potrubí k instalaci topení a vedení plynu a další systémy jak pro průmyslové aplikace, tak pro automobilový průmysl.


POKUD PRACUJETE V OBORU,
máte možnost si zažádat o bezplatné zaslání
aktuálního papírového katalogu produktů FRAENKISCHE CZ

NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
FRAENKISCHE CZ s.r.o. - Na Dolech 6, Jihlava - 325655031 - pavel.hermansky@fraenkische-elektro-cz.com

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.