Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Fotovoltaické Fórum a Energetická konference 2014 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 20.11.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Fotovoltaické Fórum a Energetická konference 2014


Fotovoltaické Fórum a Energetická konference 2014
Výroba jako součet potřeby akumulace energie a současné spotřeby? To je hlavní společné téma 7. ročníku Fotovoltaického Fóra a 4. ročníku Energetické konference, které se uskuteční ve čtvrtek 27. listopadu v Plzni. Na konferenci vystoupí významní představitelé státní sféry v čele s místopředsedou Energetického regulačního úřadu Martinem Laštůvkou, zástupci Ministerstva průmyslu a obchodu ČR či Ministerstva životního prostředí ČR. Podrobnosti se dozvíte v tomto článku.
Komerční sdělení, ze dne: 20.11.2014



Společná konference proběhne v celodenním programu
27. listopadu 2014
v areálu Vyšší odborné školy a Střední průmyslové školy elektrotechnické v Plzni. Na konferenci vystoupí místopředseda Energetického regulačního úřadu Martin Laštůvka, zástupci Ministerstva průmyslu a obchodu ČR  a Ministerstva životního prostředí ČR, ČEPS, Asociace energetických manažerů, členové akademické obce ČVUT Praha a VUT Brno. Spoluorganizátorem a odborným garantem konference je Česká fotovoltaická asociace.

Na konferenci se letos podruhé objeví mladí vědci z Centra výzkumu a využití obnovitelných zdrojů energie při FEKT VUT, kteří se zabývají optimalizací a řízením elektromechanické přeměny energie, chemickými a fotovoltaickými zdroji energie a přeměnami a využitím energie v soustavách s ekologickými energetickými zdroji.

Zaměření konference

Energetická konference a Fotovoltaické Fórum se zaměřují na oblasti rozvoje obnovitelných zdrojů energie v České republice, vývoj fotovoltaiky a systémů podpory, připravovanou legislativu z oblasti připojování nových zdrojů, dotační politiky NZÚ a její stav, zkušenosti s kontrolami výroben elektřiny, situací na energetickém trhu, problematikou bezpečnosti a integrace nových zdrojů, akumulací energie, ekologickou likvidaci panelů a možností provádět recyklaci efektivně, nejnovějšími vědeckými poznatky a zkušenostmi z akademické sféry.





Nosná témata

Předpokládaný časový rozvrh konference
Dopolední program
Odpolední a večerní program

Místo konání

Vyšší odborná škola a Střední průmyslová škola elektrotechnická v Plzni
Koterovská 58
326 00 Plzeň


Pro větší náhled klikněte!

Registrační poplatky
Základní registrační poplatek: 1.800 korun
Pro členy České fotovoltaické asociace: 1.440 korun
Pro účastníky minulých ročníků: 1.600 korun
Pro zástupce státní správy, škol a pro studenty: 1.500 korun

Podrobnosti a přihlášku naleznete zde.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.