Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

Fotosoutěž Phoenix Contact 2018


Document Actions
Fotosoutěž Phoenix Contact 2018
Vzpomínám si na fotoaparáty typu Flexaret, kdy jsme měli na zachycení krajiny řádově několik snímků. Přístroj byl velký a těžký a zda se nám snímek povedl jsme zjistili až v temné komoře. Dnes, v době kdy v kapse nosíme "několik výpočetních středisek" sekáme fotky jednu za druhou. U seriózních fotoaparátů je to podobně. Obrázek vidíme hned a publikovat jej veřejnosti na sociálních sítích je naprosto běžné. Ale mnoho krásných obrázků se právě na těchto sítích ztrácí v množství ...
Miroslav Minařík, ze dne: 23.07.2018


... proto si myslím, že pokud chci svou fotografii opravdu světu ukázat, chce to jiné prostředí. Phoenix Contact tomu opět dává příležitost. Přestože na stěně kalendáře nemám, protože používám systémový v aplikaci GTD, vím, že mnoho přátel si kaledáře na zeď věší právě pro hezké obrázky.


Fotografie Václav Bydžovský

Výzva PHOENIX Contact:

Fotografujete rádi krajinu na svých cestách?
Neváhejte a zúčastněte se již 6. ročníku fotografické soutěže PHOENIX Contact! Jde o vaše snímky ze zajímavých míst s motivem krajiny v libovolném ročním období s krátkým popisem nebo názvem lokality, kde vznikly. Výběr fotografií bude provádět komise pod vedením fotografa Pavla Musila v průběhu srpna. Vybrané snímky budou oceněny lahví kvalitního vína. Ty, které komise vybere, budou následně potřebovat zaslat ve vysokém rozlišení pro tisk ve velikosti 33x22cm. Z vítězných fotografií vznikne nástěnný kalendář pro rok 2019.

Zajímavé fotografie, které se nedostanou do kalendáře, budou ke zhlédnutí během Dnů otevřených dveří ve Phoenix Contact v termínu 2.–4.10.2018.

Své fotografie prosím zasílejte do  31.7.2018 na e-mailovou adresu: marketing.cz@phoenixcontact.com.

 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 2)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

PHOENIX CONTACT, s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933