Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: FOR Elektro 2009: O vypínačích a zásuvkách UNICA (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 30.10.2009
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

FOR Elektro 2009: O vypínačích a zásuvkách UNICA


FOR Elektro 2009: O vypínačích a zásuvkách UNICA
Pokud hledáte pěkný designový prvek do vašich interiérů, pak sledujte tento videospot. O vypínačích UNICA s Vladimírem Tichým, obchodním ředitelem společnosti Schneider Electric. Podle čeho si lze vypínače a zásuvky vybírat?
Tým portálu Elektrika, ze dne: 30.10.2009

Domovní vypínače a zásuvky jsou při výběru doménou především koncových spotřebitelů. Elektrotechnik má hlas pouze poradní. Proto najdeme mnoho výrobců i na výstavách určených především pro ty, kteří rozhodují o designu a komfortu.

Jak se spotřebitelé orientují v produktech společnosti Schneider Electric?

Unica je program domovních vypínačů a zásuvek, kterou lze mnohými kombinacemi přizpůsobit nesčetným interiérům.

Program je vyráběn samozřejmě i pro český trh, splňuje doporučení evropských norem. Je dostupný ve velkoobchodní síti. A nakonec získal nemalou oblibu.

Jak uvedl Vladimír Tichý, obchodní ředitel Schneder Electric ve videospotu, konkrétní aplikace si lze navrhnout na zmiňovaném serveru, kde naleznete také technické podrobnosti včetně místních prodejců.

Unica získává na českém trhu jedno z významných míst. Jaká je obliba těchto produktů mezi elektrikáři, kteří tyto přístroje instalují, uvedeme v jiné reportáži.

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.