Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: FOR Elektro 2009: JABLOTRON ALARMS - Zabezpečovací systém OASIS (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 11.11.2009
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

FOR Elektro 2009: JABLOTRON ALARMS - Zabezpečovací systém OASIS


FOR Elektro 2009: JABLOTRON ALARMS - Zabezpečovací systém OASIS
Přemýšlíte nad zabezpečením? Je libo fotku narušitele na mobil? Co takhle systém který nabídne možnost dílčí i kompletní ochrany, zároveň vám usnadní život převzetím některých funkcí doma a ještě třeba oznámí příchod dětí ze školy?
ze dne: 11.11.2009

Na letošním ročníku výstavy FOR Elektro nás velmi zaujal JABLOTRON ALARMS se svým rozsáhlým elektronickým zabezpečovacím řešením OASIS a tak je tu tento článek + videorozhovor s odborníkem na dané téma.


OASIS je komplexní bezdrátový systém pro zajištění ochrany vašeho majetku, ať už jde o dům, chatu nebo třeba kancelář. Nejedná se o záležitost určenou pouze k ochraně před zloději, ale i škodami, které může způsobit např. požár, únik plynu, vytopení vodou apod. Navíc umožňuje obsluhovat další technická zařízení a spotřebiče v objektu, od otevírání garážových vrat, rozsvěcení světel až po regulaci topení. Ovládání lze provádět i dálkově pomocí internetu či obyčejného mobilního telefonu. Tuto vzdálenou správu považuji za lahůdku. Uživatel může mít kompletní 24h přehled i přístup odkudkoliv a kdykoliv si zamane. Možnost spustit přednastavené funkce - rozsviť,otevři garáž,ohřej vodu, zapni topení atd. -  jednoduchou SMS zprávou, a pak jen dojed do připraveného pohodlí domova... tomu říkám komfort.

Bohužel popsat rozsah možností a velkou variabilitu tohoto elektronického zabezpečovacího systému je nad možnosti rozsahu tohoto článku. Rozhodně je to zajímavé řešení, jenž jde s dobou a proto doporučuji využít našeho formuláře k získání detailnějších informací. Dále tedy už jen v bodech:

Pokud vás zajímá více informací, vyžádejte si je níže uvedeným formulářem!

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
JABLOTRON, s.r.o. - Pod Skalkou 4567/33, Jablonec nad Nisou - 483 559 911 - prodej@jablotron.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.