Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...
  • Pokud chceme studovat různé aspekty elektrických jevů, včetně teploty výbojů blesku, vlivu ionizace vzduchu a negativních účinků elektrického oblouku, pak se nabízí studium na VUT, ČVUT ... mnoho příležitostí k experimentům s různými kombinacemi ...

Témata pokrývající všechny uvedené oblastí

Podnikající, Tiskové zprávy

Jak funguje služba Klient společnosti StopStav.cz

  • 2.10.2014
Jak funguje služba Klient společnosti StopStav.cz
Společnost StopStav.cz v létě 2014 spustila novou službu Klient, která je přizpůsobena zejména pro zákazníky velkoobchodních prodejců s elektroinstalačním materiálem. Služba vychází z myšlenky sdílení informací o neplatících zákaznících mezi jednotlivými registrovanými uživateli a tím umožňuje již předem varovat ostatní před nespolehlivým klientem. Jak tato služba funguje a jaké jsou podmínky jejího užívaní? To se dozvíte v tomto článku.

Stopstav.cz spouští novou službu Klient

  • 23.09.2014
Stopstav.cz spouští novou službu Klient
Registr insolventních firem Stopstav.cz v těchto dnech spouští novou službu Klient. Ta vychází ze stejného principu jako pilotní projekt Stopstav.cz, ale s tím rozdílem, že je určena pro zákazníky velkoobchodů - montážníky, firmy, maloobchody a živnostníky. Jejím cílem je vytvořit v rámci oboru elektromateriálu funkční nástroj na výměnu informací o neplatičích i na nižších patrech distribuční cesty. V těchto dnech firma pracuje na spuštění DEMO verze, kde si každý bude moci vyzkoušet základní funkce systému. Podrobnější informace o nové službě se dozvíte v tomto článku.

Živnostenského oprávnění nahradí jediný dokument

  • 3.03.2008
Živnostenského oprávnění nahradí jediný dokument
Poslanecká sněmovna ve třetím čtení schválila novelu živnostenského zákona, kterou předložil ministr průmyslu a obchodu Martin Říman. Nyní se bude novelou zabývat Senát, a pokud ji schválí ve standardní lhůtě a prezident ji podepíše, nabude novela účinnosti nejspíš k 1.dubnu. Uvedlo to ministerstvo průmyslu a obchodu.
FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Po dvanácti letech jsme si s Janem Lojkáskem sedli u kávy a zavzpomínali na dobu, kdy jsme byli oba označováni za snílky. Server iiSEL a portál Elektrika.cz se v mnohém liší. Každý má zcela jiné zaměření. Pokud chcete vědět více podrobností, poslechněte si autora sami v tomto videospotu!
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933