Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Firma Ensto uspěla v soutěži se svou kabelovou spojkou (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 9.12.2015
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Firma Ensto uspěla v soutěži se svou kabelovou spojkou


Firma Ensto uspěla v soutěži se svou kabelovou spojkou
I letos se v rámci veletrhu AMPER 2015 vyhlašovala soutěž Zlatý Amper. Toto významné ocenění získala také novinka firmy Ensto – kabelová spojka, samosmrštitelná za studena. Petr Krejčí, Area Sales Manager firmy Ensto, s námi hovořil o přednostech tohoto produktu pro průběh a především pak rychlost výstavby nového podzemního kabelového vedení nebo pro opravy vedení.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 9.12.2015



Vysokonapěťová přímá kabelová spojka za studena smrštitelná obsahuje tělo spojky s integrovaným řízením pole, Cu pocínovanou stínící punčošku a vnější plášťovou izolaci. Vše se nachází na jednom nosiči All in One=AIO. Celá si nárokuje minimální délku parkovací pozice kolem 450 milimetrů a může být namontována v teplotách do -25°C. Montuje se bez nutnosti použití zdroje tepla. Používá se na vn kabelech s drátovým i páskovým stíněním lze kombinovat se šroubovacími i lisovacími kabelovými spojovači.


Krátce o firmě Ensto

Ensto je mezinárodní společnost finského původu, která byla založena v roce 1958. Mezi partnery společnosti patří například elektrárny, velkoobchodníci a dodavatelé elektrické energie, projektanti, technici a OEM společnosti v elektrotechnickém a elektroenergetickém průmyslu. Ensto je známé vývojem inovativních, vysoce energeticky efektivních a spolehlivých produktů a řešení, která cíleně zpomalují postupné zhoršování klimatu naší planety. Má pobočky ve 20 zemích.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Ensto Czech, s.r.o. - Obchodní ulice 107, Praha - Východ - 272 680 124 - enstoczech@ensto.com

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.