Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

Firma Ensto uspěla v soutěži se svou kabelovou spojkou


Document Actions
Firma Ensto uspěla v soutěži se svou kabelovou spojkou
I letos se v rámci veletrhu AMPER 2015 vyhlašovala soutěž Zlatý Amper. Toto významné ocenění získala také novinka firmy Ensto – kabelová spojka, samosmrštitelná za studena. Petr Krejčí, Area Sales Manager firmy Ensto, s námi hovořil o přednostech tohoto produktu pro průběh a především pak rychlost výstavby nového podzemního kabelového vedení nebo pro opravy vedení.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 9.12.2015
reklama


Vysokonapěťová přímá kabelová spojka za studena smrštitelná obsahuje tělo spojky s integrovaným řízením pole, Cu pocínovanou stínící punčošku a vnější plášťovou izolaci. Vše se nachází na jednom nosiči All in One=AIO. Celá si nárokuje minimální délku parkovací pozice kolem 450 milimetrů a může být namontována v teplotách do -25°C. Montuje se bez nutnosti použití zdroje tepla. Používá se na vn kabelech s drátovým i páskovým stíněním lze kombinovat se šroubovacími i lisovacími kabelovými spojovači.


Krátce o firmě Ensto

Ensto je mezinárodní společnost finského původu, která byla založena v roce 1958. Mezi partnery společnosti patří například elektrárny, velkoobchodníci a dodavatelé elektrické energie, projektanti, technici a OEM společnosti v elektrotechnickém a elektroenergetickém průmyslu. Ensto je známé vývojem inovativních, vysoce energeticky efektivních a spolehlivých produktů a řešení, která cíleně zpomalují postupné zhoršování klimatu naší planety. Má pobočky ve 20 zemích.
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 2)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Ensto Czech, s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Nové kabelové nosné systémy Jupiter, které jsou vyráběny v Koposu Kolín, se vyznačují mnoha přednostmi ve srovnání s předchozím prodávaným typem žlabů, např. embosováním (prolis kolem perforovaných otvorů ve dně) pro zvýšení tuhosti žlabů ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933