Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: S přehledem úspěšný Froeschl Day 2003 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 30.09.2003
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

S přehledem úspěšný Froeschl Day 2003


frday_03_1.jpg
Velkoobchod J.Froeschl, který naleznete v Praze - Hostivicích a Prostějově pořádal již druhé kontraktační show Froeschl Day. Událost uváděli Slávek Boura a Markéta Majerová. Zpívali Iveta Bartošová a Petr Muk...
Margita Boháčová, ze dne: 30.09.2003

Velkoobchod Froeschl v našem oboru známý především dodávkami elektroinstalačního zboží je ve skutečnosti ještě větší. To díky druhému oddělení domácích spotřebičů.
Na této události byli přítomni nejen obchodníci a specialisté, ale i muž číslo jedna Christian von Falken Plachecki a vedoucí žena na Moravě Jitka Vlachová.

Christian von Falken Plachecki a Jitka Vlachová

Tato kontraktační se událost pořádala výhradně pro odběratele tohoto velkoobchodu. K této příležitosti byl vydán speciální kontraktační ceník, z něhož při objednání zboží byl účastník zařazen do lákavé tomboly. Lákavé proto, že se losovalo o ve finále o hlavní cenu "TV s plazmovou obrazovkou" v hodnotě 180.000,-Kč. Tuto výhru obdržela společnost KVART Dolní Bojanovice.

Mezi množstvím dodavatelů domácích spotřebičů (AEG, Aiwa, Bosch, Braun, Candy, Electrolux, Fagor, Grundig, Ignis, Indesit, JVC, Kenwood, Koolatron, Liebheer, Miele, Moulinex, MTC, Philips, Rowenta, Samsung, Siemens, Tefal, Vivanco, Whirlpool, Zanussi, Zelmer...) se letos objevili dodavatelé oddělení instalace. Wago, Lexel, OBO Bettermann, Dehn + Soehne, Cimco....

Tento velkoobchod pravidelně zásobuje rozsáhlou síť maloprodejen v České republice, proto tato akce neušla pozornosti žádnému odběrateli. Výhodou této společnosti je samozřejmě šíře sortimentu skladem, silné ekonomické zázemí, ale také skutečnost vzájemně doplňujících se oddělení spotřebičů a instalace.

Slávek Boura udělal s každým vystavujícím krátký rozhovor o vystavovaném zboží. Samozřejmě, že bylo s kým, na této akci byly přítomny osoby znalé konkrétního sortimentu.

Byl k dostání (bezplatně) dobře propracovaný katalog elektroinstalačního materiálu, o který byl jako obvykle veliký zájem. Pokud pracujete v oboru a ještě nemáte tento dokonalý katalog, máte možnost si o něj zažádat přes tuto recenzi (zde).

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.