Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: FCC: Seminář Perspektivy bydlení VII (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 6.11.2017
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

FCC: Seminář Perspektivy bydlení VII


FCC: Seminář Perspektivy bydlení VII
Seminář Perspektvy bydlení je zaměřen na technická řešení pro kvalitu života lidí všech věkových kategorií, včetně osob se specifickými potřebami, například vlivem snížené pohyblivosti, ať už vrozené, nebo jako následek úrazu, nebo postupně vyvinuté s přibývajícím věkem. Podrobnější informace spolu s možností registrace na seminář najdete v článku ...
Komerční sdělení, ze dne: 6.11.2017




FCC PUBLIC pořádá již sedmý seminář ze seriálu Perspektivy bydlení, který nese podtitul Pohodlí a bezpečí v každém věku.

Seminář je zaměřen na technická řešení pro kvalitu života lidí všech věkových kategorií, včetně osob se specifickými potřebami, například vlivem snížené pohyblivosti, ať už vrozené, nebo jako následek úrazu, nebo postupně vyvinuté s přibývajícím věkem.


TERMÍN:
8. 11. 2017 od 9:30 hodin

KDE:

PRAHA 8, Pod Vodárenskou věží 4


Tyto otázky jsou zařazeny do programu zejména v kontextu tzv. inteligentních domů, bytů a domácností podle možností ke konci roku 2017.

Budou představeny možnosti pohodlného, technicky pokročilého, bezpečného a energeticky hospodárného bydlení v chytrých domech a bytech, zejména specifika další úrovně integrace, kdy se zařízení v domácnosti, jednotlivé přístroje a spotřebiče stávají součástí tzv. internetu věcí.

Naznačená tematika bude pojednána z různých úhlů pohledu – ze strany vývojářů a dodavatelů systémových řešení i ze strany jejich uživatelů.

Témata semináře:

VSTUP na seminář je bezplatný
na základě registrace (kliknout)

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
FCC PUBLIC s.r.o. - Pod vodárenskou věží 1143/4, Praha 8 - 296 583 011 - public@fccgroup.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.