Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: FCC PUBLIC: Ročenka Elektro 2013 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 23.01.2013
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

FCC PUBLIC: Ročenka Elektro 2013


FCC PUBLIC: Ročenka Elektro 2013
V Ročence Elektro 2013, která vychází začátkem února, lze nalézt kromě přehledu odborných veletrhů, výročí slavných osobností vědy a techniky, seznamu úřadů a institucí či adresáře ČKAIT také např. nejaktuálnější informace o nových elektrotechnických normách. Neváhejte a využijte příležitost objednat si tuto publikaci přímo zde ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 23.01.2013


V Ročence Elektro 2013, lze nalézt kromě přehledu odborných veletrhů, výročí slavných osobností vědy a techniky, seznamu úřadů a institucí či adresáře ČKAIT také např. nejaktuálnější informace o nových elektrotechnických normách.

S normami souvisí bezpečnost, které je věnována pátá kapitola. Jak správně projektovat a revidovat ochranu před bleskem s ohledem na platné české technické normy, se může čtenář dočíst v kapitole šesté. Fundované informace o tom, co je to kabelová rozvodná skříň a jak se správně označuje, lze získat v kapitole sedmé.




Vliv elektromagnetického pole na lidské zdraví je často diskutovaným tématem. K jakým významným změnám dochází od roku 2013 v hygienických limitech pro nízkofrekvenční a statické magnetické pole se může čtenář dočíst v kapitole osmé. O možnostech výroby elektřiny z obnovitelných zdrojů energie pojednává příspěvek v kapitole deváté.

Komu je ročenka určena?
Ročenka je určena technikům, konstruktérům, projektantům, elektromontérům, pracovníkům údržby, revizním technikům, pracovníkům obchodně-technických služeb a všem zájemcům o aktuální informace z oblasti elektrotechniky.

Obsah:

Ročenka Elektro 2013, vychází začátkem února a lze si ji objednat ZDE.

(pozn. na objednávku prostřednictvím internetu poskytuje FCC Public slevu 20%)
Ročenku Elektro 2013, si můžete objednat také níže uvedeným formulářem!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
FCC PUBLIC s.r.o. - Pod vodárenskou věží 1143/4, Praha 8 - 296 583 011 - public@fccgroup.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.