Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: FCC PUBLIC: Ročenka Elektro 2014 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 23.12.2013
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

FCC PUBLIC: Ročenka Elektro 2014


FCC PUBLIC: Ročenka Elektro 2014
Vydavatelství odborných časopisů FCC Public vydává každoroční kapesní ročenku, ve které tentokrát naleznete kromě přehledu odborných veletrhů, výročí slavných osobností vědy a techniky, seznamu úřadů a institucí či adresáře ČKAIT, také nejaktuálnější informace o nových elektrotechnických normách. Ročenka vychází ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 23.12.2013




V Ročence Elektro 2014 lze nalézt kromě přehledu odborných veletrhů, výročí slavných osobností vědy a techniky, seznamu úřadů a institucí či adresáře ČKAIT také např. nejaktuálnější informace o nových elektrotechnických normách. S normami souvisí bezpečnost, které je věnována pátá kapitola. Jaké jsou zkušenosti z kontrol systémů ochrany před bleskem a jak se chránit proti zásahu blesku, se může čtenář dočíst v kapitole šesté. Užitečné informace o kompenzaci v praxi nebo o aplikaci zákona o hospodaření s energiemi v oblasti veřejného osvětlování lze získat v kapitole sedmé. Využitím termografie pro diagnostiku elektrických zařízení se mj. zabývá kapitola osmá a v následující deváté kapitole se lze dočíst, jak dopadly výzkumy týkající se vlivu elektromagnetického pole na lidské zdraví.




Komu je ročenka určena?


Ročenka je určena technikům, konstruktérům, projektantům, elektromontérům, pracovníkům údržby, revizním technikům, pracovníkům obchodně-technických služeb a všem zájemcům o aktuální informace z oblasti elektrotechniky.


Ročenka Elektro 2014 vyjde začátkem února 2014 a lze ji objednat ZDE
nebo telefonicky na čísle: +420 286 583 011,
e-mailem na adrese: public @ fccgroup.cz, nebo
poštou na: FCC Public, Pod Vodárenskou věží 4, 182 08 Praha 8.

Ročenku Elektro 2014 si můžete objednat také níže uvedeným formulářem!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
FCC PUBLIC s.r.o. - Pod vodárenskou věží 1143/4, Praha 8 - 296 583 011 - public@fccgroup.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.